Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (07:40:14) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Park Food Fest u Novigradu u znaku showcookinga poznatih chefova

Zabava, 01.10.2019. (10:35)

Novi gastronomski događaj Park Food Fest u Novigradu će spojiti street food sa showcookingom chefova iz restorana s Michelinovom preporukom, a održat će se 5. listopada od 13 sati u Parku novigradskih ribara, uz staru lučicu Mandrač te u samoj lučici.

Showcooking će izvesti chefovi restorana Buščina, Damir i Ornella, Morgan, San Rocco, Primizia te Ivan Zidar iz Mason Burgera, koji će za to vrijeme posjetiteljima pokazati kako se pripremaju istarski specijaliteti. Posjetiteljima će u svakom od festivalskih parkova na raspolaganju biti i ponuda vina iz lokalnih vinarija Clai, Coronica, Demark, Ghira, Moreno Ivančić, Leonardo Palčić, Pervino i Veralda, ali i craft pivo istarskog proizvođača Vergal.

– Izuzetno nam je zadovoljstvo sugrađanima i gostima ponuditi novi festival koji će u Novigrad dovesti suvremene gastronomske trendove. Cilj nam je i u budućnosti s ovakvim manifestacijama promovirati gourmet specijalitete sjeverozapadne Istre ,istaknula je u priopćenju za medije Vesna Ferenac, direktorica Turističke zajednice Novigrada.

Festivalski program traje do 22 sata, a za cjelodnevnu ponudu eventa će se pobrinuti Pelagius Novigrad, restoran Kod Marice i restoran Half 8 with Mason Burgers & Stuff. Festival će imati glazbeni program od popodnevnih do ranih večernjih sati.

Više informacija nalazi se na stranicama Colours of Istria. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6