Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (15:55:59) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Ovog tjedna u POUP-u

Kultura, 30.09.2019. (14:30)

U tijeku je natječaj za izlaganje na 9. Photodistorziji, multimedijalnoj bijenalnoj izložbi fotografija. Svoje prijave zainteresirani mogu poslati na adresu e-pošte likovna@poup.hr do 13. listopada.

Najbolji autor/autorica bit će nagrađen/a samostalnom izložbom u porečkoj Maloj galeriji. Obrazac za prijavu i više detalja dostupni su na www.poup.hr.

Do petka je u Maloj galeriji otvorena skupna izložba mozaika Poreč – grad mozaika. Radno vrijeme galerije je svakim danom od 9 do 12 sati i od 15 do 17.30 sati. Nedjeljom i blagdanima zatvoreno.

Trajanje samostalne izložbe skulptura Alena Ožbolta The Life of Forms / Život oblika u galeriji Zuccato produljeno je do 12. listopada. Radno vrijeme galerije je svakim danom od 10 do 12 sati i 17 do 21 sat, osim nedjeljom i blagdanima.

Posjet svim izložbama je besplatan.

Od četvrtka do subote u 18 sati u POUP-u će se projicirat će filmovi Godina vjenčanja i Joker. Osim na blagajni Učilišta, ulaznice se mogu rezervirati i kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr.

Od danas pa do četvrtka, 3. listopada traje Tjedan cjeloživotnog učenja. Radi se o nacionalnoj obrazovnoj kampanji, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja tijekom cijelog života te mogućnosti koje nam ono daje.

Pučko otvoreno učilište Poreč nudi nekoliko besplatnih programa povodom Tjedna cjeloživotnog učenja.

Hulahooping će se održati danas u 20 sati u Maloj sali POUP-a, a radi se o spajanju raznovrsnih plesnih pokreta uz korištenje hulahupa koji će fizički i emocionalno povećati osjećaj sreće i zadovoljstva. Program vodi Marina Abramova iz Dance Arta. Zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna najava na telefon 052/887 – 216.

Sutra u 17 sati na drugom katu POUP-a u učionici br. 4 održat će se Uvod u NLP – kako komunicirati i živjeti bolje. Radi se o predstavljanju NLP-a ili neurolingvističkog programiranja, a primjerima iz prakse prikazat će se kako se može primijeniti u privatnom i poslovnom životu. Voditeljica je Koraljka Martić, Motiva.

U srijedu u 17.45 na prvom katu POUP-a, u učionici br. 1 održat će se Otvoreni sat pripremnih glazbenih razreda za djecu koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole. Voditeljice su Marijana Gulić i Antonella Picinić.

 Na drugom katu POUP-a u učionici br. 4 od 18 sati u četvrtak će se održati predstavljanje projekta Start In Kamp - besplatno obrazovanje za poslove u turizmu, koje je financirano iz fondova Europske unije. Voditeljica je Anita Pilat.

U tijeku su i upisi na verificirane tečajeve stranih jezika, programe osposobljavanja i kreativne radionice. Moguće je učenje stranih jezika prema europskom referentnom okviru za jezike i upis znanja jezika u e-radnu knjižicu. U ponudi je nastava engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dva puta tjedno u popodnevnim satima. Programe je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Osim jezičnih tečajeva, upisuju se polaznici i u program osposobljavanja za računovodstveno- knjigovodstvenog referenta. Polaznici će usvojiti znanje za evidentiranje poslovnih događaja i vođenja poslovnih knjiga u računalnom programu Synesis.

Više informacija o upisima može se dobiti putem e-pošte obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona: 052 887 216. (kt)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore