Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (23:31:21) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Golf pojeftinio čak 60 tisuća kuna

Zanimljivosti, 29.09.2019. (06:20)
(Izvor:Autonet)Link
VW Golf (autonet)
VW Golf (autonet)

Volkswagen se na veliko priprema za iduću godinu kad pristiže nova, osma generacija Golfa, ali i prvog električnog automobila koji je od početka razvijan – ID.3. Upravo je model ID.3 automobil koji bi trebao obilježiti treće veliko poglavlje u poslovanju ovog poznatog njemačkog proizvođača automobila.

Najavljuju kako će ID.3 približiti elektrifikaciju širem krugu kupaca, pa bi i njegova prodajna cijena trebala biti dosta pristupačnija od cijena na koje smo do sada navikli. U skladu s time u Volkswagenu poduzimaju mnoge mjere, a kako smi primjetili ovih dana na internetskoj stranici domaćeg zastupnika VW Grupe, odlučili su se drastično smanjiti cijenu modela koji je već dulje vrijeme na tržištu.

Riječ je o Golfu, odnosno točnije e-Golfu kojem je cijena smanjena s 310.121 kuna na 252.631 kn. Dodamo li tome činjenicu da mnogi kupuju električni automobil tek kad im odobre poticaj, koji je i ove godine iznosio 80 tisuća kuna, dolazimo na cijenu e-Golfa od 172.631 kn.

Uzmemo li za primjer uspordbu s najpovoljnijim benzinski Golfom koji, u kombinaciji s DSG mjenjačem, stoji 183.794 kn, električni Golf je sada povoljan automobil. Najpovoljniji dizelski Golf s automatskim mjenjačem stoji pak 207.256 kn. I ne, nije ovdje riječ o akcijskoj ponudi za e-Golf, već o novoj redovnoj cijeni. (autonet)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Scan4menu Poreč