Početna
Četvrtak, 13.Kolovoza 2020 (16:47:41) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

U Žatiki svečano otvoren veliki sajam PromoArh

Gospodarstvo, 18.09.2019. (16:19)

U porečkoj dvorani Žatika danas je svečano otvoren prvi PromoArh, veliki sajam graditeljstva, opremanja i uređenja koji traje do subote 21 rujna.

Održava na 2 500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora, a kroz četiri dana će se na njemu predstaviti 70 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije, Mađarske, Austrije, Njemačke te Rumunjske, koji zastupaju više od 200 svjetski poznatih brendova.

Predstavljaju se tvrtke i inovativni pojedinci s proizvodima, uslugama i inovacijama u područjima gradnje i unutarnjeg uređenja. Program izlaganja sastoji se od građevinskog materijala, zidnih, krovnih i fasadnih sustava i elemenata, urbane opreme, uređenja okoliša, limarije, bravarije, drvne industrije, instalacija i solarnih sustava, alata, strojeva i opreme, bazena i bazenske tehnike, informacijske tehnologije, informatičkih rješenja za pametne kuće, sustava za kontrolu zbrinjavanja komunalnog otpada i drugoga.

Kako ističu organizatori, PromoArh je mjesto spajanja domaćih i inozemnih tvrtki s partnerima, ali i saznavanja novih informacija te upoznavanja dolazećih tehnologija. Donosi i stručni program sačinjen od seminara, predavanja, panel-diskusija i radionica o novostima, zakonskoj regulativi, tehnologijama i trendovima u graditeljstvu.

Na otvaranju su se okupljenima obratili direktorica sajma Ivana Štiković, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Robert Momić, predsjednica HGK Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić te porečki gradonačelnik Loris Peršurić koji je i svečano proglasio sajam otvorenim.

PromoArh s partnerima organizira i 1. međunarodnu konferenciju održivog razvoja Sustainable Project Management 2019 (SPM 2019) “Održivi regionalni razvoj i projekti zelene gradnje” koja će se održati sutra u hotelu Valamar Diamant.

Ulaz na PromoArh je besplatan, uz registraciju na web stranicama sajma (www.promoarh.com) ili na ulazu u sajam. (lš)

Fotografije: Manuel Paljuh

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium