Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (11:36:29) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Adwait Tripathi u Poreču

Sponzorirani članak

Istražite bogat i zabavan program ove subote u Max Cityju

Istra, 11.09.2019. (10:41)

Želite li počastiti svojeg školarca ili se zabaviti u najvećem trgovačkom centru u Istri, dođite u Max City ovu subotu, 14. rujna 2019. godine. Darivat će vas s dva prijepodnevna događaja.

U 11 sati pogledajte dječju predstavu Pale sam na svijetu/Pale solo al mondo. -Tko od nas nije barem jednom sanjao kako je biti sam na svijetu? Ili, bolje rečeno, tko od nas nije sanjao da mu je na raspolaganju cijeli materijalni svijet, i nema niti jednog drugog ljudskog bića s kojim bi ga morali dijeliti, nema "drugog" koji bi rekao ono što moramo učiniti, nema pravila koja treba poštovati osim ako smo ih sami postavili?

To je nekoliko uvodnih riječi o predstavi autora Teodora Tijanija u izvedbi Teatra Naranča. No, kako i ta sreća jest sreća samo ako je podijelimo s drugima, tako će i glavni junak Pale shvatiti da se ne može bez onog "drugog".

Predstava traje 30 minuta, zato dođite na vrijeme i zauzmite svoje mjesto jer počinje točno u 11 sati.

Netom nakon predstave, posjetitelje očekuje još jedna programska poslastica za najmlađe ili one koji se tako osjećaju. U 12 sati Tijara model management izvodi besplatan probni sat tečaja manekenstva za male i velike na etaži 0 (nula).

Želiš zaviriti u svijet mode? Dođi u subotu u 12 sati na probni sat tečaja manekenstva. Upoznaj modele, fotografe, modne agente, nauči nešto novo i prije svega super se zabavi!

Znači, ovu subotu svi u Max City od 11 do 13 sati program za djecu i mladež. Zabava i nova iskustva zagarantirana!Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom