Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (02:49:58) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Adwait Tripathi u Poreču

Sponzorirani članak

Istražite bogat i zabavan program ove subote u Max Cityju

Istra, 11.09.2019. (10:41)

Želite li počastiti svojeg školarca ili se zabaviti u najvećem trgovačkom centru u Istri, dođite u Max City ovu subotu, 14. rujna 2019. godine. Darivat će vas s dva prijepodnevna događaja.

U 11 sati pogledajte dječju predstavu Pale sam na svijetu/Pale solo al mondo. -Tko od nas nije barem jednom sanjao kako je biti sam na svijetu? Ili, bolje rečeno, tko od nas nije sanjao da mu je na raspolaganju cijeli materijalni svijet, i nema niti jednog drugog ljudskog bića s kojim bi ga morali dijeliti, nema "drugog" koji bi rekao ono što moramo učiniti, nema pravila koja treba poštovati osim ako smo ih sami postavili?

To je nekoliko uvodnih riječi o predstavi autora Teodora Tijanija u izvedbi Teatra Naranča. No, kako i ta sreća jest sreća samo ako je podijelimo s drugima, tako će i glavni junak Pale shvatiti da se ne može bez onog "drugog".

Predstava traje 30 minuta, zato dođite na vrijeme i zauzmite svoje mjesto jer počinje točno u 11 sati.

Netom nakon predstave, posjetitelje očekuje još jedna programska poslastica za najmlađe ili one koji se tako osjećaju. U 12 sati Tijara model management izvodi besplatan probni sat tečaja manekenstva za male i velike na etaži 0 (nula).

Želiš zaviriti u svijet mode? Dođi u subotu u 12 sati na probni sat tečaja manekenstva. Upoznaj modele, fotografe, modne agente, nauči nešto novo i prije svega super se zabavi!

Znači, ovu subotu svi u Max City od 11 do 13 sati program za djecu i mladež. Zabava i nova iskustva zagarantirana!Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nova Corolla Hybrid
HAK Auto-klub Poreč