Početna
Četvrtak, 6.Kolovoza 2020 (08:24:52) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Valfresco Direkt

Tony Cetinski oslobođen optužbi u slučaju prometne nesreće

Istra, 11.09.2019. (08:38)
(Izvor:TV Istra)Link
Pusta ulica u Rovinju (Google maps)
Pusta ulica u Rovinju (Google maps)

Tony Cetinski oslobođen je svih optužbi u slučaju prometne nesreće 3. studenog 2017. u Rovinju u uskoj Pustoj ulici u starom gradu u kojoj je stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin, javljaju mediji.

Sutkinja Tanja Kanis Prenc, koja je presjedala sudskim vijećem na Općinskom sudu u Pazinu, kroz presudu je poručila da državno odvjetništvo nije uspjelo dokazati niti jednu od dijelova optužnice zbog čega se pjevač oslobađa krivnje. Tony je bio vidno emocionalno potresen nakon čitanja presude te je kazao novinarima pred sudom da ovako nešto ne bi nikome poželio da mu se dogodi.

– Ono što ti najviše ostane u sjećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao napraviti da to izbjegneš. Još k tome nisam mogao pomoći čovjeku. To je ono što će mi ostati u glavi cijeli život. Što se tiče samog procesa, nisam obrazovan da to komentiram. Samo znam da znak koji sada stoji na ulici, a to je ograničenje brzine od 20 kilometara na sat, da je i to prevelika brzina da bi se takva nesreća izbjegla, kazao je Cetinski na izlasku iz sudnice.

Dodao je da se tek s 18 kilometara na sat mogao zaustaviti te, da je vidio čovjeka na cesti, izbjeći nesreću kočenjem.

To znači da i ograničenje brzine od 20 kilometara na sat nije nedovoljno. On bi trebao biti 15 ili 10 kilometara na sat. Ili bi Grad Rovinj trebao donijeti odluku da to bude pješačka zona. Ili bi se trebao postaviti stupić da se ovuda mogu kretati samo dostavna vozila jer to očito nije sigurna ulica, poručio je potreseni Cetinski.

Dodao je da mu je bilo teško prolaziti kroz čitavu ovu situaciju, bez obzira na to što je imao puno podrške. Bilo je tu i puno negativnih komentara.(TV Istra)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno