Početna
Nedjelja, 23.Veljače 2020 (05:14:10) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Severina, Tonči Huljić i Rasta među panelistima rovinjskog Weekend Media Festivala

Istra, 10.09.2019. (15:19)
Boris Kovaček, Irena Kregar Šegota, Nikola Vrdoljak i Martina Pintarić
Boris Kovaček, Irena Kregar Šegota, Nikola Vrdoljak i Martina Pintarić

Više od 150 predavača i panelista, preko pet tisuća sudionika iz regije, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclass u Grand Park Hotelu Rovinj obilježit će ovogodišnje, 12. izdanje Weekend Media Festivala koji se održava od 19. do 22. rujna u Rovinju pod pokroviteljstvom Adris grupe.

– Ove godine dominiraju teme iz TV businessa, proizvodnje contenta, novinarstva, kao i niz aktualnih poslovnih tema s kojima se u različitim oblicima susreću komunikacijski i business profesionalci u svim zemljama regije, izjavio je u medijskom priopćenju direktor programa Weekend Media Festivala Nikola Vrdoljak.

Festival otvara čelnik Tag Heuera i Hublota Jean-Claude Biver koji će u četvrtak, 19. rujna u 11 sati održati Weekend Masterclass predavanje u Grand Park Hotelu Rovinj te otkriti svoja iskustva u vođenju luksuznih brendova.

Na panel diskusiji "Svi predsjednikovi ljudi" okupit će se vodeći novinari i PR-ovci te raspravljati o tome kako komuniciraju naši političari. Prija panela bit će proglašen i najbolji politički PR-ovac kojeg su u neovisnom istraživanju agencije Ipsos odabrali novinari koji prate rad Vlade i institucija. O političkoj komunikaciji i padu povjerenja u medije raspravljat će se i na panelu "Seks, laži i nekretnine".

O utjecaju digitalnih platformi na trendove u glazbi u regiji na panelu "Ko to tamo peva? - Novi val glazbenih trendova u regiji" raspravljat će Severina, Tonči Huljić, Stefan Đurić Rasta i Relja Milanković Reksona.

Panel Kako zadržati najbolje kada svi žele otići?, okupit će vodeće HR stručnjake,predstavit će se istraživanje o najboljim praksama hrvatskih kompanija koji se uspješno odupiru nedostatku zaposlenika. O stanju na TV tržištu i sve češćem dolasku velikih produkcija u našu regiju bit će govora na A Brave New World: How Will The TV World Transform?

Predavanje o prilikama koje evolucija turizma otvara za stručnjake iz marketinga i komunikacije održat će Španjolac Eulogio Bordas. Od ostalih predavača vrijedi istaknuti Saru Fischer iz Axiosa koji je jedan od najčitaniji američkih news portala, Sarah Marshall iz najpopularnijeg modnog časopisa Vogue i Renau Effendi, nagrađivanu fotoreporterku National Geographica. Predstavit će se i globalni marketinške tvrtke Publicis Grupa i BBDO Australija.

Posebnom panel diskusijom Irena Kregar Šegota, direktorica partnerstva i komunikacija u projektu Europske prijestolnice kulture, predstavit će projekt Rijeka 2020.

U zabavnom dijelu programa nastupit će Let3, Diskobajagi, Električni orgazam i Piloti. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Najslasniji burgeri u gradu