Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (02:50:46) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Porečki Maximvsi natjecateljsku sezonu otvorili u Sloveniji

Sport, 10.09.2019. (10:25)
Atletski klub Maximvs
Atletski klub Maximvs

Na nedavno održanom atletskom mitingu “Jernejevo” u slovenskom gradiću Šentjerneju porečki atletski klub “Maximvs” je otvorio natjecateljsku sezonu.

Od rezultata vrijedi izdvojiti Lorisa Uljanića koji je osvojio drugo mjesto na 100m i Andreu Bošnjak koja je osvojila drugo mjesto u skoku u vis. Luka Vinkerlić je osvojio treće mjesto u skoku u vis, te peto mjesto na 60m. Andrea Matić je osvojila šesto mjesto na 60m i jedanaesto mjesto u skoku u dalj. Nikola Kieszek i Teo Popović osvojili su deveto i deseto mjesto na 100m, dok je Nora Mendica osvojila trinaesto mjesto u skoku u dalj i devetnaesto mjesto na 60m.

– Ovakav atletski miting dobro dođe kao provjera pred sezonu natjecanja. Rezultati služe kao orijentir, puno važnije je ono što slijedi nakon samog natjecanja, a to je odlazak na Roglu na visinske pripreme, poručuju u medijskom priopćenju iz kluba Maximvs.

Maximvsi tako već treću godinu zaredom odlaze na Roglu, gdje borave 5 dana, te treniraju dva puta dnevno. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji