Početna
Utorak, 25.Veljače 2020 (07:00:47) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Pazin: Četvrti međunarodni festival slikovnice Ovca u kutiji

Kultura, 06.09.2019. (08:22)

Četvrti međunarodni festival slikovnice Ovca u kutiji održat će se u Pazinu od 9. do 12. rujna 2019. godine, a dio programa odvijat će se i u Kopru, Novigradu, Lupoglavu, Cerovlju, Tinjanu, Sv. Petru u Šumi, Karojbi, Motovunu i Gračišću.

U četverodnevnom druženju namijenjenom i širokoj publici i struci, djeci i odraslima, bit će održani književni programi, likovne radionice ilustracije i stripa, izložba i predstave, te radionice pisanja, prevođenja i književne kritike. Održat će se i akcija „Slikovnica u izlogu“ o kojoj će više riječi biti tijekom Festivala.

Uz programe za djecu i mlade, u večernjim off programima namijenjenim samo odrasloj publici bit će predstavljeno drugo kolo biblioteke Vrata u podrum / slikovnica za odrasle, prikazan višestruko nagrađivan animirani film Gamer Girl, dok će svoja djela čitati Davor Šišović, Anita i Denis Peričić, Silvija Šesto, Snježana Babić Višnjić i dr.

U okviru festivala održat će se i stručni okrugli stol na temu „što je a što nije slikovnica kao umjetničko književno djelo“, te tribina na temu „čitanje od najranije dobi“ koju će voditi Snježana Berak, predsjednica Hrvatskog čitateljskog društva.

Sudionike festivala možete upoznati ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium