Početna
Ponedjeljak, 24.Veljače 2020 (18:50:12) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Ovog tjedna iz Pučkog učilišta: Počinje kiparska škola Montraker u Vrsaru

Kultura, 02.09.2019. (13:52)

Svečano otvaranje 29. međunarodne studentske kiparske škole Montraker održat će se danas u budućem multimedijalnom centru u Vrsaru. Predstavit će se ovogodišnji sudionici, a moći će se razgledati i izložba fotografija s prošlogodišnjeg Fotonatječaja Montraker.

Posjetitelji mogu pratiti rad sudionika do 14. rujna, od ponedjeljka do subote od 8 do 12 i od 16 do 19 sati. Izložba fotografija bit će otvorena do 12. rujna.

U galeriji Zuccato je do 28. rujna otvorena samostalna izložba skulptura Alena Ožbolta The Life of Forms / Život oblika. U Istarskoj sabornici je do 10. rujna otvoren je 59. Annale: Da nam živi, živi rat.

U četvrtak, petak, i subotu u 19 sati u kinu se prikazuje sinkronizirani film Hrabri mališan 2, dok se u 21 sat prikazuje film Ono - Drugo poglavlje.

U petak će se u 21 sat na posljednjem iz serije ovogodišnjih koncerata u Eufrazijani predstaviti Duo EurAsia. Čine ga pijanisti Catherine Lan i Jure Rozman. Ulaznice koštaju 50 kuna, a može ih se kupiti na ulazu u baziliku na dan koncerta od 19 sati. Rezervacija i kupnja su moguće i na rezervacije@poup.hr.

Pučko otvoreno učilište Poreč raspisuje i upise na pripremni tečaj učenika prvih i drugih razreda osnovne škole za upise u glazbenu školu koji traju do 10. rujna, a u pripremni glazbeni razred upisuju se djeca uzrasta od 7 do 9 godina. Više informacija o upisima moguće je dobiti putem e-pošte obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona: 052 887 216. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...