Početna
Ponedjeljak, 24.Veljače 2020 (18:58:15) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Porečka Usluga videonadzorom protiv šporkulja

Iz Grada Poreča, 23.08.2019. (08:52)
Uvala Peškera
Uvala Peškera

Kako je i najavljeno, gradsko komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. na pojedinim lokacijama s postavljenim setovima podzemnih i polupodzemnih spremnika za otpada uvodi videonadzor. U tijeku je implementacija sustava koja će biti dovršena do kraja ovog tjedna, a konačno puštanje videonadzora u rad uslijedit će kroz idući tjedan.

Cilj je ugradnje ovog sustava praćenje i sprečavanje nepropisnog odlaganja otpada na najkritičnijim točkama, do kojih se došlo sustavnim praćenjem prakse odlaganja otpada na terenu. Nadzorom će biti obuhvaćeni sljedeće lokacije: Ulica Jože Šurana, Šetalište dr. Ante Šonje, Parkiralište Okrugla Kula, Parkiralište Obala Matka Laginje, Ulica Giuseppe Caprin, Obala Maršala Tita, Ulica Mate Balote, Červar Trg Jugo i Červar Park Busola.

Uvala Peškera
Ulica Mate Balote

-Dodatna je to mjera kojom se želi spriječiti neodgovorno ponašanje, nastanak i širenje kritičnih točaka za odvajanje otpada, te se građane želi potaknuti na svjesno i odgovorno odnošenje prema otpadu. Poreč je ujedno i šampion turizma te jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u zemlji i to je standard koji ćemo zadržati, a lošom praksom i nepravilnim odlaganjem otpada šaljemo krivu sliku o našem gradu, kažu u gradskom komunalnom poduzeću i pozivaju sve korisnike da svoj otpad odlažu savjesno i pravilno te da odgovorno postupaju s ugrađenom opremom. Za upite, nejasnoće ili prijavu nepravilnog odlaganja otpada treba se javiti u prostorije Usluge Poreč ili putem maila: info@usluga.hr. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Pogrebne usluge Silentium
Najslasniji burgeri u gradu