Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (11:32:07) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Liburnicon - Alternativna povijest obilježit će ovogodišnje izdanje festivala

Zanimljivosti, 03.08.2019. (17:56)
Liburnicom 2018.
Liburnicom 2018.

Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” već se tradicionalno održava trećeg vikenda u kolovozu (ove godine od 16. do 18.08.) u Osnovnoj školi Rikard Katalinić Jeretov te je razlog što Opatija u to vrijeme postaje Meka za ljubitelje fantastičnih žanrova, mitologije i folklora, ali isto tako i naprednih znanosti i tehnologija.

I ove će godine biti književnih i znanstvenih predavanja, prezentacija, panel diskusija, kvizova i radionica. Počasni gost bit će Tad Williams, megapopularni američki pisac fantastike koji će se ovom prilikom susresti sa svojim obožavateljima iz regije.

Od domaćih gostiju valja istaknuti fizičare i djelatnike koji se bave popularizacijom znanosti kao što su Ivica Puljak, Saša Ceci i Davor Horvatić. Njihova predavanja namijenjena su kako mladoj geek populaciji, tako i svima željnima znanja o novim tehnološkim tendencijama. Uz predavanja, na Liburniconu se odvijaju i brojne druge točke: tematski kvizovi, kreativne i znanstvene radionice, nagradni turniri, a večer zaokružuju igre na otvorenom i koncerti domaćih rock bendova.

Više informacija ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...