Početna
Utorak, 25.Veljače 2020 (07:52:40) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Usisavač koji psuje i mikrovalna na koju treba vikati

Zanimljivosti, 30.07.2019. (08:33)
(Izvor:Bug Online)Link

Američki developer i maker, a uz to i YouTuber, Michael Reeves poznat je po tome što "hakira" obične uređaje, prerađuje ih u nešto neobično, i sve to čini s dozom humora. S tek nekoliko desetaka videa na YouTubeu prikupio je preko 2,1 milijun pretplatnika na svoj kanal, a u tome mu uvelike pomažu "viralni" video sadržaji kao ovi koje danas izdvajamo za vas.

Prvi od njih prikazuje kako je Reeves preradio poznati model automatskog usisavača Roomba da se ponaša donekle poput čovjeka. Točnije, kada se zaleti u neki komad namještaja, da – glasno opsuje.

Drugi video uz koji možete "ubiti" desetak minuta pokazuje preradu mikrovalne pećnice kako bi ista bila pokretana vrištanjem. Slično kao i u prethodnom slučaju, podgrijavanje hrane pokretano "glasovnim naredbama" isprobano je na dobrovoljcima u javnosti.

Za ostale sadržaje tipa "pištolj koji ispucava penise", "robot koji puca u mene kada dobijem metak u Fortniteu" ili "rasistički lutak Elmo" – posjetite YouTube kanal mladog Reevesa. Ljeto je, ionako imate vremena napretek. 



Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Najslasniji burgeri u gradu
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina