Početna
Utorak, 11.Kolovoza 2020 (12:07:51) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Valamar zaposlio sedamtisućitog radnika

Gospodarstvo, 26.07.2019. (13:06)

Poreč, 26. srpnja 2019. – Valamar Riviera zaposlila je sedamtisućitog radnika i potvrdila status najveće turističke kompanije i najboljeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj, javljaju iz te porečke hotelijerske kompanije.

-Sretni smo što smo prije nekoliko dana prešli veliku brojku od 7.000 zaposlenika. Naši radnici vrijedno odrađuju sezonu koja je ušla u sam vrhunac. I dalje ćemo nastojati unapređivati uvjete za naše zaposlenike kako bi opravdali titulu najboljeg poslodavca u turizmu i bili dobar primjer ostalim kompanijama, istaknula je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Kompanija će u kolovozu s 500 kuna neto nagraditi sve zaposlenike na neodređeno i određeno vrijeme koji će biti u radnom odnosu na dan 31. srpnja te će kroz mjesec srpanj raditi najmanje pola mjeseca. Učenicima i studentima koji će tijekom srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom/naknadom za srpanj.

Osim minimalnih neto primanja u iznosu od 5.000 kn do 7.500 kuna za puni mjesečni fond sati, Valamar svojim stalno zaposlenim djelatnicima koji će u 2019. godini raditi najmanje 10 mjeseci isplaćuje i 13. plaću. Uz to, svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, Valamar će ove godine isplatiti i božićnicu u neto iznosu od 2.000 kuna, a zaposlenike s ugovorom na određeno koji budu odradili sezonu do kraja nagraditi nagradom za sezonski posao u neto iznosu od 700 do 1.500 kuna ovisno o broju odrađenih sati. (PR/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium