Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (17:50:29) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
MAX petak 20. rujna

Vesna Pisarović Quartet u vrtu Vile Polesini

Zabava, 22.07.2019. (11:17)

Poreč, 22. srpnja 2019. – Vesna Pisarović Quartet sutra u vrt Ville Polesini donosi svjetski jazz, vrstu glazbe koja se izvrsno uklapa u koncept romantičnog piknika kakvog predstavlja Beats & Bites, novi program Poreč Open Air Festivala.

Iako popularna i zbog svoje pop glazbe, Vesna Pisarović se 2005. povukla sa scene i otišla najprije na satove pjevanja u Den Haag, u London gdje je magistrirala jazz, pa u Berlin gdje i danas živi.

Dan kasnije ljubitelji jazza mogu nastaviti u istom tempu u sklopu Jazz in Lap festivala čiji je nositelj i kreativna snaga Pučko otvoreno učilište Poreč, a u Lapidariju nastupa Denise Jannah.

U četvrtak će mališani na Balu princeza u parku ispred dvorca na otoku Sveti Nikola moći ući u svijet Alise u zemlji čudesa, gdje će upoznati pravog princa i princezu te uživati u različitim aktivnostima.

Posjetitelji već danas mogu večer provesti uz cirkusku predstavu. Ponedjeljkom, sada već tradicionalno na Rivi uz Circus in the City posjetitelje očekuju pravi žongleri, akrobati i plesači na svili čije će impresivne cirkuske točke u novoj i osvježenoj predstavi inspiriranoj olimpijskim igrama, uz mnogo rekvizita i vještine spretnih cirkusanata oduševiti okupljene i nasmijati ih do suza.

Poreč Open Air Festival traje do 14. rujna, a program i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama festivala Facebooku i Instagramu. (PR/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno