Početna
Utorak, 10.Prosinca 2019 (06:41:53) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Boćanje: Nenad Tadić dvostruki prvak županije

Sport, 10.07.2019. (21:36)

Nenad Tadić, reprezentativac iz Istre Poreč, ponio je naslov prvaka na oba dosad odigrana seniorska prvenstva Istre po disciplinama, javlja Istarski boćarski savez. Tadić je samostalnu titulu županijskog prvaka osvojio na prvenstvu u bližanju i izbijanju u krug, koje je u organizaciji Boćarskog saveza Grada Pazina odigrano u Boćarskom centru "Aleksandar Anzur", dok je zajedno s klupskim kolegom Marinom Križmanićem osvojio i zlatnu medalju u parovima na prvenstvu odigranom u organizaciji Boćarske zajednice Grada Poreča sa središtem događanja na boćalištu na Gradskom kupalištu.

Na prvenstvu u parovima Tadić i Križmanić su u finalu pobijedili klupske kolege Stevena Benolića i Vedrana Špelića 13:6. U susretu za 3. mjesto su pak Milan Celija i Vili Lencović iz Pule savladali Zorana Burića i Željka Brajkovića iz Rovinja 13:5, te tako uz finaliste izborili pravo nastupa na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske koje će se odigrati sa središtem događanja u Svetoj Mariji na Krasu.

U finalu prvenstva u krugovima je Tadić sa 26:19 pobijedio mladog Dajana Jurmana iz Pazina, dok je u susretu za 3. mjesto iskusni Armando Krevatin iz Sv. Marije n/K s 23:22 savladao Andreja Buršića iz Potpićan Italpana.

Sva četvorica osvajača medalja stekla su pravo nastupa na državnom prvenstvo koje će se održati u Primorsko-goranskoj županiji.

Preostala dva prvenstva Istre, u disciplinama pojedinačno klasično i precizno izbijanje, odigrat će se 27. i 28. srpnja u Pazinu i Ročkom Polju. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom