Početna
Nedjelja, 23.Veljače 2020 (20:52:26) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Zbog najave lošeg vremena ovotjedni Beats & Bites prebačen s utorka na srijedu

Zabava, 08.07.2019. (13:14)
Beats and Bites
Beats and Bites

Nakon što su prošlog tjedna Igor Geržina i Vanda Winter otvorili novi koncept Poreč Open Air festivala Beats & Bites, na ovotjedno izdanje u vrt Vile Polesini stiže Zsa Zsa. Talentirana mlada pjevačica Jelena Žnidarić sa svojim će bendom stvoriti najugodniju atmosferu ljetne noći. 'Kada budemo sami', 'Tragom tvojih tragova' - još jedan izvrstan duet u kojem je Zsa Zsa udružila snage s Vannom, 'Pruži mi ruku' i 'Sve što hoću' njezine su uspješnice na koje će se zasigurno nadovezati i brojni drugi svima poznati domaći i strani hitovi.

Beats & Bites je novi koncept festivala koji se jednom tjedno održava u vrtu Ville Polesini, kada live bendovi sviraju pomno birane stihove jazz i pop skladbi. Iako se inače održava utorkom, zbog lošeg vremena ovog će se tjedna iznimno održati u srijedu.

Nešto drugačiji, ali također glazbeni program dočekat će u srijedu posjetitelje i u Lapidariju. Jazz in Lap by POUP već niz godina u Poreč dovodi afirmirane jazz umjetnike iz Hrvatske, regije i Europe. Ljubitelji jazza ga ne propuštaju. Pučko otvoreno učilište Poreč nositelj je i kreativna snaga tog festivala, a ovog tjedna u Lapidariju nastupa Zvjezdan Ružić Sextet.

Četvrtak je na Poreč Open Airu dan za najmlađe i sve ljubitelje bajki. Bal princeza održava se uz čarobnu kulisu dvorca na otoku Sveti Nikola. Broj mjesta je ograničen, a prijave su na službenom webu festivala Poreč Open Air.

Šećer na kraju tjedna bit će i prvi ovogodišnji 3D Video Mapping. Petkom će se u gradsku vrevu uključiti i Gradska vijećnica koja će se gibati u ritmu glazbe koja odjekuje Porečom. Nakon prošlogodišnjeg Osvjetljavanja zidina koje je Poreču dalo novu vizuru, ove godine će igra svjetla i boja dati novi sjaj Gradskoj vijećnici. Taj vizualni spektakl postiže se 3D Mappingom, spojem arhitekture, dizajna i audio-video tehnologije, koja svaku površinu lako pretvara u dinamični video zid. Spektakl počinje u 21:30.

Posjetitelji u sklopu programa Open Air Cinema mogu svakog dana uživati u filmskim projekcijama obiteljskih filmova, komedija i blockbustera u vrtu Vile Polesini ili na livadi kod šetnice Lungomare.

Program festivala i druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama Festivala Facebooku i Instagramu. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč