Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (17:51:18) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Parenzana 2019.

U subotu u Kašteliru: Romance and wine

Zabava, 05.07.2019. (09:20)

Program ljetnih manifestacija u Kašteliru počinje sutrašnjim koncertom Romance & wine in Kaštelir; ove godine nastupaju Bruno Krajcar, Ivana i Marija Husar, uz prezentaciju i degustaciju lokalnih vina. Koncert će početi u 21 sat.

-Kao i u privatnom životu, najbolji susreti događaju se sasvim slučajno, tako je i naša sinergija slučajno startala, pred sad već 10 godina, i dovela do izrazito kvalitetne, dugoročne suradnje i niza zajedničkih uspješnih projekata, rekla je Romina Sinosich, vanjska suradnica TZ Kaštelir-Labinci. -Na krilima prošlogodišnjeg uspjeha, drugo izdanje Romance & wine-a ove subote donosi drugačiju priču, spaja ležernost i romantiku, uz renomirane izvođače i najbolja lokalna vina. Rekla bih da je takav koncert hrana za dušu, i jako mi je drago da su vrhunski glazbenici prepoznali mali Kaštelir kao šarmantnu, ljetnu kulisu, kaže Sinosich.

Glazbenik Bruno Krajcar izrazio je zadovoljstvo prošlogodišnjim uspješnim koncertom s Vannom, ali i nastavkom priče Romance & wine s dvije sestre, njemu posebno drage kolegice, Marijom i Ivanom Husar. -Kako i sam naziv koncerta nalaže, program će i ove godine biti obilježen ljubavnim pjesmama, što autorskim, što iz riznice poznatih evegreena uz neizbježni klavir te ovoga puta i posebnog gosta, dragog mi kolege, riječkog jazz saksofonist Denisa Razumovića Razza. Zahvaljujem ovom prilikom na iznimnom gostoprimstvu domaćina, Romini Sinosich iz TZ-a koja je osmislila i pokrenula manifestaciju te načelniku Eniu Jugovcu. Lijepi prostor u parku pokazao se kao vrlo sugestivan ambijent za održavanje kulturnih događaja, rekao je Krajcar. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč