Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (06:57:51) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Mireille Jakobsen, Luc Gesvert i Robert Kimpton prva imena ovogodišnjeg HOW Festivala u Poreču

Zabava, 12.06.2019. (15:52)
HOW prošle godine
HOW prošle godine

Jedini festival u Europi posvećen hotelskim operacijama, Hotel Operations Weekend Festival ove će godine od 16. do 18. listopada u porečkom Valamar Collection Isabella Island Resortu okupiti međunarodne stručnjake iz hotelijerstva. Prva potvrđena imena su Mireille Jakobsen, Robert Kimpton i Luc Gesvert.

Cilj festivala, koji se drugu godinu održava u Poreču je predstaviti međunarodne trendove u hoteljerstvu te olakšati uvođenje novih praksi, ali i povezati sve posjetitelje i stručnjake iz industrije.

Direktorica održivog poslovanja BC Hospitality Group-a Mireille Jakobsen će uz Robeta Kimptona, člana hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovornog za hotelske inovacije, marketing i strategije govoriti o načinu održivog poslovanja u hotelijerstvu na predavanju “Going green: Kako možemo sudjelovati u spašavanju planeta, a u isto vrijeme dodati vrijednost našim gostima”.

Uz njih, Luc Gesvert, potpredsjednik za prodaju, distribuciju i prihode marketing Accor grupe za Istočnu Europu, Rusiju i zemlje CISa održat će prezentaciju “Guest experience, loyalty, personalization” na kojoj će podijeliti svoje iskustvo iz područja hotelijerstva. 

Early bird prijave za HOW Festival traju do nedjelje, a sudionike uz panel rasprave i radionice i ove godine očekuje team building. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore