Početna
Četvrtak, 20.Lipnja 2019 (18:15:46) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Funtana Summerfest

Poreč se predstavio na Festivalu ambasada u Pragu

Iz Grada Poreča, 10.06.2019. (08:26)

Na poziv prijateljskog grada Praga 6, Poreč se proteklog vikenda predstavio na Festivalu ambasada koji je ove godine okupio više od 50 država odnosno gradova sudionika i 30 tisuća posjetitelja.

U bogatstvu različitih kultura i okusa, hrvatski je štand bio iznimno dobro posjećen, a Poreč se predstavio svojim lokalnim specijalitetima – istarskim pršutom, sirevima, kobasicama, maslinovim uljem, bakalarom na bijelo, mariniranim srdelama i inćunima, vinima, rakijama. Predstavljanju se pridružio i ured Hrvatske turističke zajednice u Češkoj, a kroz razgovor s brojnim posjetiteljima pobliže su opisane ponude Poreča, Istre i Hrvatske.

-Izuzetno smo zadovoljni time što smo u gradu kakav je Prag odradili kvalitetno predstavljanje Poreča, pogotovo kad kroz komentare čujemo da je puno njih već posjetilo ili u bliskoj budućnosti planira provesti svoj odmor kod nas, rekao je gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, posebno se zahvalivši Turističkoj zajednici Poreča, prijateljskom gradu Pragu 6, veleposlanstvu Hrvatske u Češkoj republici i Hrvatskoj turističkoj zajednici na velikoj podršci u realizaciji.

Posebno je zahvalio Draženu Horvatu i timu njegovog nagrađivanog restorana Chorvatský Mlýn iz Praga 6, koji su pomogli u realizaciji predstavljanja.

Podsjetimo, Prag 6 od 2012. godine s Gradom Porečom ima potpisan Sporazum o suradnji i uspostavi prijateljstva u kulturi, sportu, obrazovanju i gospodarstvu. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno