Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (14:44:01) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Mordokon 2019

Nastavak radionice o društvenim inovacijama s ciljem razvoja projektnih ideja

Istra, 05.06.2019. (13:47)

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog jučer je u Istarskoj razvojnoj agenciji – IDA d.o.o. organizirala radionicu "Društveno poduzetništvo – mogućnost realizacije društvenih inovacija", svojevrsni nastavak radionice o društvenim inovacijama.

Radionicu je vodio Teo Petričević, priznati društveni inovator, društveno poduzetnički arhitekt i savjetnik, stručnjak za društvenu ekonomiju i civilno društvo s više od 15 godina iskustva u organizacijskom razvoju, upravljanju projektima, prikupljanju sredstava, politikama/istraživanju, izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća. Svoje je znanje prenio na 20-ak sudionika koji razmišljaju o pokretanju društvenog poduzeća.

Petričević je na samom početku približio sudionicima kontekst društvenog poduzetništva, globalno stanje i trendove te što je zapravo društveno poduzetništvo i kako ga razumijemo u Hrvatskoj.

Nakon dobivenog teorijskog znanja o društvenom poduzetništvu, sudionici su bili spremni započeti s razvojem svojih poduzetničkih ideja i društvenih inovacija, a Teo je pomogao u usmjeravanju ka kvalitetnoj razradi istih.

Zaklada nastavlja s misijom razvoja društvenih inovacija i društvenih poduzeća te već u ponedjeljak organizira radionicu digitalnih komunikacija, kao posljednju u nizu ovog ciklusa radionica, a s ciljem kako bi sudionici, osim u razradi poslovne ideje, bili usmjereni i u njenoj promociji.

Više informacija o radionici digitalnih komunikacija možete pronaći na službenim stranicama Zaklade. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Nova Corolla Hybrid