Početna
Utorak, 23.Srpnja 2019 (16:31:58) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival 2019

Idući tjedan: Panta kuha Večeru za 5 na selu

Zabava, 25.05.2019. (10:12)
Vladimir Pantović
Vladimir Pantović

Vladimir Pantović Panta iz Varvari će s još četvero natjecatelja iz Istre odmjeriti snage u prvom tjednu nove sezone RTL-ove emisije Večera za 5 na selu, koja počinje u ponedjeljak.

Deseta sezona popularnog showa kreće upravo u Istri. Radnja svaki tjedan seli u novu županiju i prati kulinarske pothvate novih petero kandidata, najavljuju s RTL-a. Cilj je predstaviti tradicionalnu hranu sela i manjih mjesta.

Panta slovi za velikog znalca u kuhinji, za njim su nastupi u više televizijskih emisija, a za njegovom se trpezom rado goste prijatelji i znanci, uglednici i političari. Pasionirani je ribič i ambasador lokalnih jela i namirnica. No, nastup mu neće biti lagan jer konkurencija je u prvom tjednu Večere za 5 na selu sve samo ne slaba.

Porečanka Jasna Matić koja živi u Višnjanu također je već nastupala u kulinarskom showu, odlično poznaje lokalne namirnice te se vješto snalazi i s modernom i s tradicionalnom kuhinjom. Vrsna kuharica Zdenka Jakus iz Žminja svojevremeno je ispekla rekordnu pincu, tešku čak 27 kilograma; u kuhinji se oslanja na zdravu i domaću hranu, i umijeća stečena uz majku i baku.

Mladi web dizajner Kristijan Benić iz Poreča pobjednik je četvrte sezone showa „Tri, dva jedan - kuhaj!“, a još mlađa Karla Bedžeti iz okolice Pazina pripremat će tradicionalna jela u veganskom stilu.

Večera za 5 na selu prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te petkom u 20 sati.

Fotografije: RTL.HR (dp)

Fotografije

Jasna Matić
Kristijan Benić
Karla Bedžeti
Vesna Jakus


Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium