Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (21:06:09) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Predstavljen letak i plakat za sigurnost cestovnog bicklizma u Istri

Istra, 23.05.2019. (07:48)
Foto: Manuel Paljuh
Foto: Manuel Paljuh

U srijedu, 22.05.2019. godine u hotelu Roxanich Wine & Heritage Hotel u Motovunu održana je koordinacija razvoja Istra Bike proizvoda u sklopu koje je predstavljen „Letak i plakat za sigurnost cestovnog biciklizma“ koji služi poboljšanju sigurnosti biciklista na cesti te je održana podjela Bike&Bed rješenja i tabli.

Letak i plakat izrađen u suradnji s Policijskom upravom istarskom, bit će distribuiran na info punktovima svih lokalnih turističkih zajednica i hotelijera uključenih u financiranje razvoja bike proizvoda. Sastoji se od uputa za sigurnu vožnju biciklom, načina na koji možete zaštiti sebe i druge u prometu, načine prevencije krađe bicikla te karte na kojoj se nalaze najopasnije cestovne dionice za bicikliste u Istri i alternativne pravce za njihovo zaobilaženje. Predstavljanje letka i plakata vodio je Martin Čotar, voditelj Bike&Outdoor odjela unutar IRTA d.o.o, dok je riječ dobrodošlice svim prisutnima uputila Slavica Tobok Kandić, direktorica IRTA d.o.o.

Održana je i svečana podjela Bike&Bed rješenja i tabli za 12 privatnih iznajmljivača koji su ove godine zadovoljili sve kriterije da bi postali Bike&Bed objekti. To su Ville Grotta, Dvor Strica Grge, Villa Beram, hotel Premantura Resort, Valamar Collection Girandella Resort, Apartman Nina, Jistra Adventure Apartment, Apartments Dama, Green Garden Apartments, Vintage Garden Apartments, Apartments Gamboc i Cassa dei Farfui.

Bike&Bed rješenja i table novim je objektima uručila Nada Prodan Mraković, pročelnica Upravnog odjela za turizam Istarske županije.

Istra Bike&Bed je sustav smještajnih objekata specijaliziranih za prihvat cikloturista, u čijem je sustavu 145 objekata. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium