Početna
Srijeda, 12.Kolovoza 2020 (22:24:41) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Otvorene prijave za Mlade filmofile na 66. Pulskom film festivalu

Kultura, 21.05.2019. (14:38)

Pulski filmski festival i ove je godine raspisao natječaj kojim pozivaju sve mlade od 18 do 29 godina da se uključe u projekt Mladih filmofila.

Mladim ljubiteljima sedme umjetnosti time se pruža prilika da, izuzev samog gledanja filmova, upoznaju autore i producente iz cijele Europe, pišu i objavljuju filmske kritike, sudjeluju u panelima, a sve to pod mentorstvom Krunoslava Lucića, filmskog kritičara i znanstvenog novaka na Katedri za filmologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Za prijavu na projekt potrebno je poslati sažeto motivacijsko pismo uz recenziju hrvatskog dugometražnog filma po vlastitom izboru, ne starijeg od pet godina. Prijave su otvorene od 21. svibnja do 17. lipnja i vrše se putem obrasca za prijavu.

Pulski filmski festival odabranim osigurava smještaj, prehranu, festivalski katalog i materijale te akreditacije za sve festivalske projekcije i popratne programe. Izabrani kandidati će biti objavljeni na stranicama Pula Film Festivala  21. lipnja. Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-pošte filmofili@pulafilmfestival.hr. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...