Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (10:34:09) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
MAX petak 20. rujna

Gradovi Prag 6 i Poreč nastavljaju dobru suradnju

Iz Grada Poreča, 13.05.2019. (17:00)

Delegacija Praga 6 predvođena gradonačelnikom Ondřejom Kolářom boravi ovih dana u službenom posjetu Gradu Poreču s ciljem širenja suradnje i uspostave prijateljstva na razinama kulture, sporta, obrazovanja i gospodarstva. Riječ je uzvratnom posjetu, nakon što se delegacija Grada Poreča krajem veljače upoznala s načinom ustroja i funkcioniranja gradske uprave Praqga 6, najvažnijim projektima i mogućnostima daljnje suradnje.

U sklopu boravka u Poreču, gradonačelnik Kolar i njegovi pročelnici resornih odjela susreli su se danas u Maloj gradskoj vijećnici s gradonačelnikom Lorisom Peršurićem, njegovim zamjenicima i pročelnicima gradskih upravnih odjela.

Gostima su prezentirani najvažniji aktualni projekti, turistička ponuda, izmijenja iskustva u zajedničkim temama i EU regulativama koje oba grada moraju jednako poštivati. Gosti su pohvalili brzinu realizacije projekata te izgradnje infrastrukture i objekata u Poreču. Na sastanku je posebno bilo govora o suradnji u vezi razmjene učenika i turističkog predstavljanja Poreča u Pragu.

Prag 6, najveća gradska četvrt glavnog češkog grada Praga, od 2012. godine s Porečom ima potpisan Sporazum o suradnji i uspostavi prijateljstva. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium