Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (14:48:23) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Izazvao prometnu nesreću s 3,17 promila alkohola u krvi, dobio osam dana zatvora i prijavu

Crna kronika, 13.05.2019. (13:56)

Proteklog je vikenda na području odgovornosti Policijske uprave istarske evidentirano 13 prometnih nesreća. Dvije su osobe u njima bile lakše ozlijeđene, dok je materijalna šteta zabilježena u 11 slučajeva.

Policajci su zabilježili ukupno 248 prekršaja među kojima su prednjačili nepropisna brzina (86 prekršaja), vožnja pod utjecajem alkohola (28) i nekorištenje sigurnosnog pojasa (21). Osam je vozača zatečeno kako za vrijeme vožnje koristi telefon, dok je nepropisno pretjecalo devet prekršitelja.

Tijekom vikenda kontrolirano je ukupno 423 vozača i vozila. Iz prometa je isključeno 38 vozača i 2 vozila.

Pulska prometna policija je u subotu oko 18,45 sati u Labinskoj ulici u Puli postupala po dojavi o prometnoj nesreći s materijalnom štetom, pri čemu je utvrđeno da je nesreću izazvao 46-godišnji vozač osobnog automobila marke Mercedes pulske registarske oznake, vozeći pod utjecajem 3,17 promila alkohola. Uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio je s kolnika i udario u stablo. Uhićen je i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, jučer je doveden na nadležni sud koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 8 dana. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom