Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (14:40:18) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Parenzana 2019.

Emiliano Corona, Andrea Villa, Gregor Zupan i Blaž Kolner slavili na Lim Bay Challengeu

Sport, 13.05.2019. (12:49)

Na četvrtom izdanju utrke Lim Bay Challenge održanoj ovog vikenda u Vrsaru u organizaciji Sportskog društva Trickeri sudjelovalo je više od 280 natjecatelja i zaljubljenika u oudoor.  Ove je godine zabilježen još veći broj sudionika u pustolovnim utrkama, čak 60 timova, koji su se okušali u trekkingu, brdskom biciklizmu, kayaku, abseilu i specijalnoj orijentaciji.

Sedamdesetak sudionika okušalo se u nordijskom hodanju, ove godine uvedenom sadržaju.

Prvog dana sudionici su mogli birati između Ultra i Light kategorije. Cilj obje utrke bilo je turističko naselje Belvedere gdje je održano i proglašenje pobjednika.

U Ultra kategoriji titulom najboljeg okrunjeni su natjecatelji iz Italije Emiliano Corona i Andrea Villa iz Nirvana Raid La Sportiva Tenmadok, dok su u Light kategoriji ukupnim pobjednicima proglašeni Gregor Zupan i Blaž Kolner iz Orijentacijskog kluba Komenda iz Slovenije.  

Unatoč cjelodnevnoj kiši, drugog dana održan je klasični trekking koji se sastojao od dviju kategorija - Challenger i Fun & Run, a dio je Istarskog kupa. Pobjednik Challenger kategorije je Talijan Mario Ruggiero iz kluba Nirvana Raid, a Fun & Run kategorije Flavio Michelon, također iz Italije. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom