Početna
Srijeda, 3.Lipnja 2020 (02:54:50) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Sjajno zlatna Porsche Panamera zaplijenjena zbog zasljepljivanja drugih vozača

Zanimljivosti, 27.04.2019. (09:41)
(Izvor:autonet)Link

O ukusima se ne raspravlja pa nećemo ni mi. Ipak, treba reći kako u određenim situacijama razne naljepnice, odnosno folije na automobilima mogu stvarno bosti oči, a ne samo u prenesenom smislu. Nešto slično se dogodilo u Hamburgu, u Njemačkoj i policija je odlučila poduzeti nešto oko toga.

Njemački Morgen Post javlja da je stanoviti 31-godišnjak omotao svoju Porsche Panameru u sjajno zlatnu foliju. Takav automobil je privukao pažnju policije koja ga je zaustavila te upozorila na činjenicu da njegov automobil zasljepljuje druge sudionike u prometu, posebno druge vozače. Prvi put sve je ostalo na upozorenju i nalogu da foliju ukloni.

Nekoliko dana kasnije policija ga je opet zaustavila i, pogađate, foliju nije uklonio. Policajci su mu tada oduzeli ključeve vozila, zaplijenili registarske pločice te sam automobil. Povrh svega toga mu je navodno izrečena i novčana kazna.

Također, vlasnik je obaviješten i da ne može ponovno voziti svoj Porsche dok se folija ne ukloni. To ne bi trebao biti poseban problem, no Morgen Post navodi da je riječ o foliji čija cijena iznosi nekoliko tisuća eura pa je time riječ o još skupljoj pogrešci vozača.

Ovo nije prvi put da je vlasnik bio prisiljen ukloniti foliju sa svog vozila. Naime, Morgen Post navodi sličan incident koji je uključivao sjajno zlatni Lamborghini. Međutim, vlasnik tog automobila je slijedio upute policije nakon prvog upozorenja i uklonio sporni omot vozila. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...