Početna
Četvrtak, 22.Kolovoza 2019 (03:32:26) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru

Drugi dan BOOKtige: BOOKtižin, Mama Mu u knjižnici i Borivoj Radaković

Kultura, 24.04.2019. (10:11)

Drugog dana BOOKtige od 10 sati otvoren je sajam BOOKtižin, jedinstven i poseban te željno očekivan među zaljubljenicima u čitanje. Među brojnom građom, a uz bogatu ponudu gostujućih, renomiranih antikvarijata, svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe, a donirane knjige prodaju se po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Prihodi od prodaje knjiga bit će utrošeni na novi koncept prostorne signalizacije u Gradskoj knjižnici Poreč koja će korisnicima omogućiti brže i učinkovitije pretraživanje knjižničnog fonda. Sajam je otvoren do 19 sati.

Što nam čitanje donosi? Zašto je dobro čitati? Skrivaju li se u knjigama odgovori na sva naša pitanja? Što za nas znače knjižnice, ti mali svjetovi puni novih spoznaja i ideja? Saznat ćete to na prvoj po redu radionici za djecu „Čitamo u paviljonu: Mama Mu u knjižnici“. Radionice, po uzoru na one iz ciklusa „Petkom u pet“, održat će se u parku Matije Gupca u 17 sati. Svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do srijede u 15 sati na broj telefona 434-196.

Večer je rezervirana za Borivoja Radakovića, pisca koji uspješno pomiče i tematske i jezične granice unutar hrvatske književnosti. Predstavit će publici svoj najnoviji roman „Hoćemo li sutra u kino?“, suvereno štivo, kratko i jednostavno, u kojemu progovara o problematici ljubavnog odnosa, o seksualnosti bez tabua, o ljubomori u intimnim svjetovima svojih junaka. (GKP/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Cafe bar Soggiorno