Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (10:30:29) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Mordokon 2019

Za vikend 14 prometnih nesreća, pet ozlijeđenih

Istra, 24.04.2019. (08:58)

U dane vikenda i za vrijeme blagdana na području Istre evidentirano je 14 prometnih nesreća, i to pet s ozlijeđenim osobama, a devet s materijalnom štetom. Pet je osoba lakše ozlijeđeno. Utvrđeno je ukupno 186 prekršaja, od kojih je 95 bila nepropisna brzina.

U nedjelju, 21. travnja, 41-godišnjem vozaču Citroena pulskih oznaka izmjereno je 2,09 promila alkohola u krvi, zbog čega mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije. Uhićen je i doveden na nadležni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana.

Četiri dana zatvora dobio je 23-godišnjak koji je Alfa Romeom pulske registarske oznake upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije do obavljanja izvanrednog liječničkog pregleda.

Kaznu zatvora u trajanju od osam dana dobio je 39-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije. Kad su ga policajci pokušali zaustaviti u Vodnjanu 22. travnja oko 1 sat ujutro, pokušao im je pobjeći. Uhvaćen je na cesti prema Fažani i odbio se testirati na drogu. Utvrđeno je da je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita.(PUI/kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...