Po?etna
Ponedjeljak, 21.Lipnja 2021 (12:25:38) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Špina zapošljava
Galerija Poreč: proslavite s nama drugi rođendan

Među nagrađenim hrvatskim inovatorima i Ervin Matić iz Poreča

Svijet, 15.04.2019. (12:46)
(Izvor:Inovatorstvo.com)Link
Foto: Inovatorstvo.com
Foto: Inovatorstvo.com

Na 47. Međunarodnoj izložbi inovacija održanoj od 10. do 14. travnja 2019. godine u Ženevi, hrvatski inovatori ostvarili su izniman uspjeh.  Od jedanaest predstavljenih dvije su inovacije nagrađene zlatnom, četiri srebrnom i pet brončanom medaljom.

Zlatne medalje osvojile su inovacije Specijalni medicinski madrac ANTIFLUX AG Bernarde Cecelje iz tvrtke Bernarda d.o.o. i EKO-MUNDUS Josipa Šinceka iz tvrtke Tipos Resurs d.o.o.

Srebrnom medaljom nagrađeni su Uređaj za održavanje i čišćenje vodenih površina Ervina Matića, Door20four, pametni pretinac za pohranu ključa apartmana i Simplebase, modularni kalup za betoniranje postolja za motore za klizne ograde Vatroslava Bandića iz tvrtke Bandi-tron d.o.o., te eBoxing Pavla Potočkog.

Brončane medalje zaslužile su inovacije PLUGSY višestruka utičnica s mehanizmom za olakšano izbacivanje utikača Borisa Marića, Razbijač valova Tomislava Pokrajčića iz tvrtke Jel-Tom d.o.o., Čekić s dodatnom udarnom masom Bosiljka Mlikote, Multicamera tracking Hrvoja Bilića i POLISRH Marka Filipovića iz tvrtke HS Produkt.

Na ovogodišnjoj ženevskoj izložbi inovacija, najvećoj do sada, sudjelovalo je više od 860 inovatora iz 40 zemalja svijeta koji su predstavili više od 1000 inovacija.

Nacionalna nagrada Zlatna Arca Udruge inovatora Hrvatske ove godine dodijeljena je Cavasino Luciano Albertu iz Italije a zaslužnom inovatoru uručio ju je predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Ivan Vlainić tijekom svečane dodjele službenih nagrada ovogodišnje izložbe. Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6