Početna
Utorak, 25.Veljače 2020 (07:34:21) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

U Srednjoj školi Mate Balote o turizmu i poduzetništvu

SŠ Mate Balote Poreč, 09.04.2019. (12:00)

U Srednjoj školi Mate Balote Poreč je 2. travnja 2019. održan drugi stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća ekonomista. Otvorila ga je profesorica Ivana Levak, voditeljica Vijeća podsektora ekonomije.

O kulturnim događanjima kao alatu održivog upravljanja destinacijom govorila je doktorica znanosti Klara Trošt Lesić, savjetnica za organizaciju održivih manifestacija, certificirana stručnjakinja u event turizmu.

Morena Milevoj, voditeljica marketinga i korporativnih komunikacija u Istarskoj razvojnoj turističkoj agenciji, predstavila je projekt „Istra Inspirit“, od ideje do realizacije projekta putem valorizacije i promidžbe kulturnih i tradicijskih vrijednosti Istre.

Federica Ukušić, voditeljica kampa „Polidor Camping“ prikazala je primjer uspješnog obiteljskog poslovanja, upoznavši sudionike s načinom poslovanja kampa i suvremenim trendovima u kamp turizmu.

Potom je predavanje o razvoju poduzetništva u lokalnoj zajednici održala doktorica znanosti Morena Mičetić-Fabić, pročelnica Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Grada Poreča. Kroz predavanje su spomenute potpore koje se dodjeljuju za razvoj poduzetništva i manifestacije koje omogućuju promociju poduzetničkih aktivnosti.

Stručni skup zaključen je ispunjavanjem evaluacijskih listića i podjelom potvrda o održanom predavanju za predavače te potvrda o stručnom usavršavanju za sudionike. (th)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Pogrebne usluge Silentium