Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (14:42:41) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Adwait Tripathi u Poreču

Posljednja sezona Game of Thronesa

Zabava, 14.03.2019. (14:56)
(Izvor:Bug Online)Link

Nešto više od mjesec dana prije posljednje sezone "Game of Thronesa" službenim je trailerom kampanja HBO-a ubacila u petu brzinu. Osim trailera, proteklih su mjeseci objavljena i dva promotivna teasera koje možete pronaći na istom kanalu.

Na glasu kao serija s mnogobrojnim zapletima i prevratima koji pošteđuju malo kojeg lika, na "Game of Thrones" se nije teško navući. Bez praznog hoda, svaki se trenutak radnje iščekuje gotovo kao i rasplet cijele priče.

Između glasina i nagađanja, za kinematografiju je povijesno značajna informacija o Bitki za Winterfell koja ne samo da će okupiti najveći broj glavnih likova u seriji do sada, već će biti i najduža bitka ikada snimljena. Režiser Miguel Sapochnik je navodno pokušao i nije uspio naći dužu, a najbliža je bila opsada Helm's Deepa u "The Lord of the Rings: The Two Towers".

Šest epizoda u posljednjoj sezoni bile su najavljivane s dužim trajanjem nego što je to uobičajeno. Za prve je dvije bilo poznato da će trajati 54 i 58 minuta. Zahvaljujući domišljatosti u maniri NotPronovih fanova, jedan je od komentatora primijetio da se jednostavnom promjenom URL-a na stranici HBO-a može doći do informacije o trajanju preostalih epizoda. Treća i četvrta bi tako trebale trajati 60 i 78 minuta, dok bi posljednje dvije imale isto trajanje kao i posljednja epizoda sedme sezone - 80 minuta. S obzirom na ukupno trajanje koje prema tome iznosi 410 minuta, razlozi da se sezona ne podijeli na sedam epizoda su, kao spomenuta Bitka za Winterfell, zasigurno valjani.

Više pročitajte na Bugu Online. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra