Početna
Srijeda, 8.Srpnja 2020 (13:18:56) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten

EU, 07.03.2019. (08:08)

Od 27. veljače do 3. ožujka 2019. godine turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena je na sajmu Freizeit Touristik & Garten, u drugom najvećem gradu Bavarske Nürnbergu. Njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište, naročito za goste koji dolaze autom i kamperom.

Sajam je to koji se konstantno održava počevši od 1968. godine na sajamskom prostoru od preko 73.000 m2 s 12 izložbenih hala. Ove godine se na sajam prijavilo 900 izlagača iz 22 zemlje svijeta. Tijekom svojeg petodnevnog trajanja sajam je obišlo više od 105.000 posjetitelja iz raznih zemalja svijeta u potrazi za novitetima prilikom planiranja svojih godišnjih odmora, što je 2.000 posjetitelja više nego 2018. godine.

Hala 9 bila je posvećena isključivo turističkim destinacijama, a Turističke zajednice Grada Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavile su svoju turističku ponudu na zajedničkom štandu KROATIEN površine 60 m2, na kojem su svoju turističku ponudu predstavili i Turistička zajednica Grada Zadra, Zaton Holiday Resort, Nacionalni Park Paklenica, Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort i Jadranka Kampovi.

Štand je bio vrlo dobro posjećen svih pet dana, a posebno dobro u danima vikenda. Posjetitelji su dobili sve informacije o novostima i turističkoj ponudi Poreča, Tara-Vabrige i Funtane a veliko zanimanje među posjetiteljima bilo je za bike ponudu, aktivan odmor, najam kuća za odmor i vila kao i općenite informacije o kulturnim znamenitostima Istre.

Na području Turističke zajednice Grada Poreča najveći broj noćenja u 2018. godini ostvarili su upravo gosti s njemačkog tržišta (971.015 noćenja) s udjelom od 28% u ukupnom broju ostvarenih noćenja. Prema iskazanom interesu posjetitelja sajma može se naslutiti da će i u ovoj godini najveći broj posjetitelja Poreštine ponovno biti gosti iz Njemačke. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra