Početna
Srijeda, 21.Kolovoza 2019 (23:05:04) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival

Turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten

EU, 07.03.2019. (08:08)

Od 27. veljače do 3. ožujka 2019. godine turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena je na sajmu Freizeit Touristik & Garten, u drugom najvećem gradu Bavarske Nürnbergu. Njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište, naročito za goste koji dolaze autom i kamperom.

Sajam je to koji se konstantno održava počevši od 1968. godine na sajamskom prostoru od preko 73.000 m2 s 12 izložbenih hala. Ove godine se na sajam prijavilo 900 izlagača iz 22 zemlje svijeta. Tijekom svojeg petodnevnog trajanja sajam je obišlo više od 105.000 posjetitelja iz raznih zemalja svijeta u potrazi za novitetima prilikom planiranja svojih godišnjih odmora, što je 2.000 posjetitelja više nego 2018. godine.

Hala 9 bila je posvećena isključivo turističkim destinacijama, a Turističke zajednice Grada Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavile su svoju turističku ponudu na zajedničkom štandu KROATIEN površine 60 m2, na kojem su svoju turističku ponudu predstavili i Turistička zajednica Grada Zadra, Zaton Holiday Resort, Nacionalni Park Paklenica, Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort i Jadranka Kampovi.

Štand je bio vrlo dobro posjećen svih pet dana, a posebno dobro u danima vikenda. Posjetitelji su dobili sve informacije o novostima i turističkoj ponudi Poreča, Tara-Vabrige i Funtane a veliko zanimanje među posjetiteljima bilo je za bike ponudu, aktivan odmor, najam kuća za odmor i vila kao i općenite informacije o kulturnim znamenitostima Istre.

Na području Turističke zajednice Grada Poreča najveći broj noćenja u 2018. godini ostvarili su upravo gosti s njemačkog tržišta (971.015 noćenja) s udjelom od 28% u ukupnom broju ostvarenih noćenja. Prema iskazanom interesu posjetitelja sajma može se naslutiti da će i u ovoj godini najveći broj posjetitelja Poreštine ponovno biti gosti iz Njemačke. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Vruće ljetne ponude
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6