Početna
Utorak, 18.Lipnja 2019 (12:04:51) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Judo festival 2019

U Poreču od 11. do 14. listopada Europsko mažoret prvenstvo

Sport, 09.10.2018. (16:36)

U Poreču u dvorani Žatika i sportskom centru Intersport u Zelenoj laguni od 11.10.2018 - 14.10.2018 održat će se Europsko mažoret prvenstvo. Glavni organizator je Hrvatski mažoret savez.

Na najavnoj konferenciji za medije u ime organizatora sudjelovala je Marina Mihelčić koja je predstavila program, dogradonačelnica Grada Poreča Nadia Štifanić Dobrilović, direktor TZ Grada Poreča Nenad Velenik te direktorica prodaje Plave Lagune, Orieta Valković.

Marina Mihelčić u ime Hrvatskog mažoret saveza istaknula je kako će manifestacija okupiti više od tisuću natjecatelja iz 16 europskih zemalja. Od toga 160 natjecatelja će biti iz Hrvatske, a očekuje da će se i Himna RH čuti u dvorani. U grupama postoje četiri kategorije, dok u solo nastupu postoji samo jedna, a natjecati se može već od šeste godine“, naglasila je Mihelčić.

„Čast mi je da se u Poreču već treći puta održava Europsko mažoret prvenstvo, velika sportska manifestacija u kojoj sudjeluje velik broj mladih iz Europe i svijeta. Poreč je i do sada bio poznat kao grad sporta i plesa, te grad prijatelj mladih, u kojem se održavaju brojna sportska natjecanja i susreti mladih. Svima koji sudjeluju na ovom natjecanju želim uspješan nastup i ugodan boravak u Poreču, a Porečane i Porečanke pozivam da dođu i podrže ovu atraktivnu manifestaciju“, poručila je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović.

Direktor TZ Poreč Nenad Velenik istaknuo je kako je u pred i posezoni 2017. godine ostvareno 270.000 noćenja, dok ove godine Poreč već sad nadmašuje te rezultate. -Strategija razvoja Poreča usmjerena je razvoju sadržaja kojima se produljuje turistička sezona, rekao je Velenik zahvalivši organizatorima i najavivši još jedno događanje o kojem se pregovara za 2020.godinu, o kojem će biti još dosta govora u budućnosti.

Program možete pronaći na: https://nbtacroatia.com/program/. (Plava laguna PR/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra