Početna
Srijeda, 15.Srpnja 2020 (19:57:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Novom brend strategijom Valamar najavio nastavak dvoznamenkastog rasta poslovanja

Gospodarstvo, 13.06.2018. (07:36)
Kukurin: Naša nova strategija brenda i razvoja usmjerena je na nastavak uspješnog rasta prema formuli ulaganja u djelatnike, proizvode i destinacije
Kukurin: Naša nova strategija brenda i razvoja usmjerena je na nastavak uspješnog rasta prema formuli ulaganja u djelatnike, proizvode i destinacije

Valamar je na otoku Rabu tijekom Dana investitora prezentirao rezultate poslovanja u proteklom razdoblju i novu strategiju brenda koja će biti okvir za razvoj poslovanja u narednom razdoblju. Novi identitet brenda obilježen je konceptom poslovanja All you can holiday koji, kako kažu u kompaniji, kreira savršen odmor za svakoga pojedinoga gosta i pet novih brendova proizvoda kojima će se diferencirati Valamarov portfelj hotela, ljetovališta i kampova.

Portfelj Valamara danas broji 33 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u šest destinacija. Prosječni rast operativne zarade i vrijednosti poduzeća u posljednje tri godine iznosio je oko 30 % godišnje, pa se radi o jednom od deset najvećih poduzeća u Hrvatskoj koje će ove godine zaposliti 6.600 djelatnika.

Portfelj kompanije podijelit će se u pet brendova proizvoda: Valamar Collection i Collection Resort koji predstavljaju proizvode modernog luksuza, Valamar Hotels & Resorts glavni je brend za hotele i ljetovališta koji će se diferencirati kao Maro family za obitelji ili Designed for adults, Sunny by Valamar kao ekonomični brend portfelja te brend za kamping ljetovališta i odmor u prirodi Camping Adriatic by Valamar.

Valamar je u turistički portfelj uložio ukupno više od četiri milijarde kuna, a samo u posljednje dvije godine 1,6 milijardi kuna. Napravljeno je više značajnih iskoraka pri razvoju proizvoda s ciljem stvaranja novih standarda odmora i repozicioniranja portfelja prema gostima više platežne moći. Prvi je iskorak prema ljetovalištima modernog luksuza i novim servisnim konceptima bilo ulaganje u Valamar Colllection Isabella Island Resort 4*/5* u Poreču vrijedno više od 320 milijuna kuna, kažu u toj porečkoj kompaniji.

Za 2019. godinu Nadzorni odbor Valamara dao je prethodnu suglasnost za ulaganja i projekte vrijedne 616,5 milijuna kuna.

-U proteklom je razdoblju Valamar Riviera ostvarila značajan rast vrijednosti za investitore, prosječno više od 30 % godišnje, uz dividendni prinos od oko 2 %. Naša nova strategija brenda i razvoja usmjerena je na nastavak uspješnog rasta prema Valamarovoj formuli ulaganja u djelatnike, proizvode i destinacije, vodeći brigu o održivom i društveno odgovornom poslovanju. Do kraja godine predstavit ćemo strategiju razvoja do 2022. kojom ćemo nastaviti inovativno i odgovorno razvijati Valamar i hrvatski turizam“, istaknuo je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin. (Valamar/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6