Početna
Četvrtak, 24.Svibnja 2018 (19:43:35) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Nova javna rasvjeta u Novoj Vasi, Cancinima, Mugebi, Buićima i Červar Portu

Poreština, 17.07.2017. (16:51)

U Novoj Vasi, Cancinima, Mugebi, Buićima i Červar Portu je nakon provedenog javnog nadmetanja postavljeno tridesetak novih rasvjetnih tijela na ukupno 900 dužnih metara ulica, trgova i parkova, doznajemo u gradskoj upravi Poreča.

Osvijetljena je ulica Slatinka u Novoj Vasi, dok je u Cancinima javna rasvjeta dograđena. U ulicama Riva amfora i Park Motovun u Červar Portu izgrađena je nova pješačko-komunikacijska rasvjeta, a u naseljima Mugeba i Buići zračna javna rasvjeta. Trenutno se gradi i u drugim naseljima na području Poreštine.

Sva je oprema ugrađena u skladu je sa važećom zakonskom regulativom i EU normama. Rasvjetna a tijela su u modernoj LED tehnologiji kojom se postižu značajne uštede električne energije u odnosu na konvencionalnu rasvjetu, ali i manje svjetlosno onečišćenje.

Izvođač radova bila je tvrtka Đusto d.o.o., a sredstva su osigurana proračunom Grada Poreča za 2017. godinu, kroz program izgradnje i dogradnje postrojenja javne rasvjete na području svih mjesnih odbora. Za napomenuti je da se, sukladno planovima i programima mjesnih odbora, i u preostalim naseljima gradi javna rasvjeta. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi