Početna
Nedjelja, 23.Srpnja 2017 (04:40:05) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
EUropa za sve - ALDE Grupa
Valamar Bike Share

Tjedna najava događanja u Pučkom otvorenom učilištu Poreč

Poreština, 17.07.2017. (10:21)

Donosimo tjednu najavu događaja u Pučkom otvorenom učilištu Poreč: kino program, tečajevi, upisi, radionice i još mnogo toga.

Kino:

Rezerviraj kino ulaznicu putem rezervacijskog sustava http://rezervacije-poup.hr i podigni je do pola sata prije početka projekcije, u protivnom se rezervacija briše iz sustava. Blagajna kina otvara sat vremena prije projekcije.

20.-22.7.2017. u 19h ///  Vrapčić Richard - sinkronizirano

IZVORNO IME: Richard the Stork
REDATELJ: Toby Genkel, Reza Memari
ŽANR: animacija, avantura
ULOGE: Fran Pocrnić, Lucija Barišić, Dražen Bratulić, Goran Vrbanić, Jelena Miholjević
TRAJANJE FILMA: 85 minuta 
SADRŽAJ FILMA: Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.  Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i  vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.

20.-22.7.2017. u 21h ///  Planet majmuna: Rat – kat 12

IZVORNO IME: War for the Planet of the Apes
REDATELJ: Matt Reeves 
ŽANR: Akcijski, avantura, drama, SF
ULOGE: Andy Serkis, Judy Greer, Woody Harrelson
TRAJANJE FILMA: 142 minuta
SADRŽAJ FILMA: Caesar (Andy Serkis) i njegovi majmuni prisiljeni su na smrtonosni sukob s ljudskom vojskom koju predvodi nemilosrdni Pukovnik (Woody Harrelson). Nakon što majmuni pretrpe goleme gubitke, u Caesaru se probude mračne misli te krene u osvetnički pohod. Nakon što se napokon nađu licem u lice, Caesar i Pukovnik sudjelovati će u epskoj bitci koja će odlučiti o sudbini obiju vrsti, te o budućnosti planeta.

JAZZ U LAPIDARIJU

U srijedu, 19. 07. 2017. godine, s početkom u 21.00 sat, u sklopu «22. Jazz-a u Lapidariju», u Lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine, održat će koncert Marco Frattini quartet u sastavu: Marco Frattini- bubnjevi, Renato Chicco – orgulje, Ratko Zjaca- gitara, Stefano Bedetti – sax.

Ulaz je slobodan.

56. Koncerti u Eufrazijani

U petak, 21. srpnja 2017. godine, s početkom u 21.00 sat, u sklopu «56. Koncertne sezone u Eufrazijevoj bazilici», održat će koncert klasične glazbe Trio Alba, iz Austrije u sastavu: Livia Sellin, violina, Philipp Comploi, violončelo, Chengcheng Zhao, glasovir.

Cijena ulaznice za koncerte klasične glazbe: 50,00 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Eufrazijevu baziliku, na dan koncerta, sat vremena prije početka.

Likovna djelatnost

MALA GALERIJA

U Maloj galeriji otvorena je izložba fotografija Marine Paulenka "Drugi dom".
Izložba ostaje otvorena do 30. srpnja, a radno vrijeme galerije je svakim danom osim nedjelje i praznika od 10 - 12 i 19 - 22 sata.

Galerija Zuccato

Izložba RADOMIRA DAMNJANOVIĆ DAMNJAN, SLIKE. 2009. – 2012. u sklopu projekta „Umjetnik na odmoru 2017. / Valamar“ otvorena je u Galeriji Zuccato.

Organizatori: Institut za istraživanje avangarde, Kolekcija Marinko Sudac, Valamar Riviera d.d. i Pučko otvoreno učilište Poreč.

Izložba „Radomir Damnjanović Damnjan, Slike. 2009. – 2012.“ ostaje otvorena do 29. 7. 2017., a radno vrijeme Galerije Zuccato je 10:00 - 12:00 i 19:00 - 22:00 sati, svakim radnim danom osim nedjelje i praznika.Mobilna verzija članka

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Optika Optiplaza Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2