Početna
Petak, 26.Svibnja 2017 (16:49:07) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Croatia Match Cup Poreč 2017.

Bernardić u Vrsaru podržao kandidaturu Serđa Popovića za općinskog načelnika

Poreština, 18.05.2017. (15:36)
Davor Bernardić i Serđo Popović na vrsarskoj rivi
Davor Bernardić i Serđo Popović na vrsarskoj rivi

Predsjednik SDP-a Hrvatske Davor Bernardić u utorak je na turneji po Istri posjetio i Vrsar gdje se sastao sa stranačkim kolegom Serđom Popovićem i pružio potporu njegovoj kandidaturi za načelnika Općine Vrsar na lokalnim izborima u nedjelju, 21. svibnja.

-Vjerujem da je Serđo većini vas poznat kao kolega, rođak, prijatelj, susjed, stranački istomišljenik ili neistomišljenik, ali nadasve kao pošten i radišan čovjek. Obnaša funkciju predsjednika SDP-a Vrsar te funkciju predsjednika Foruma mladih SDP-a Istre. Iza njega stoji naša stranka, koja su ga je i kandidirala za ovu odgovornu i tešku funkciju, poručio je Bernardić.

-Serđo je iznio više razloga zbog kojih bi žitelji Vrsara trebali glasati za njega. Među ostalime, jamči ostvarenje projektata od društvenog značaja poput besplatnih jaslica i vrtića za svu djecu, sufinanciranja dopunskog zdravstvenog osiguranja za umirovljenike u visini od 50%, gradnju garažne zgrade u starome dijelu grada i parkinga Vrsar-Istok, gradnju POS stanova, uređenje Rive, uređenje Trga Degrassi, izgradnju polivalentnih igrališta u okolnim selima itd., rekao je Bernardić i zaključio: -Kao dugogodišnji Serđov prijatelj, znam da je spreman uhvatiti se ukoštac sa svim izazovima i problemima koje sobom nosi časna dužnost prvog čovjeka Općine, jer ima viziju i znanje kako pokrenuti Vrsar.“ (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Fast Food Dada Poreč
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
Pogrebne usluge Silentium
Mirtex International d.o.o.