Početna
Četvrtak, 24.Svibnja 2018 (19:45:27) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Petra Tripar oduševila žiri u RTL-ovom showu Zvijezde

Zabava, 18.05.2017. (15:22)
Petra u RTL-ovom showu Zvijezde (Screenshot: RTL)
Petra u RTL-ovom showu Zvijezde (Screenshot: RTL)

Porečanka Petra Tripar ovih je dana svojim glasom još jednom "rasturila", ovoga puta u petoj audicijskoj epizodi glazbenog showa Zvijezde na RTL televiziji. Otpjevala je "Pelin i med" Dine Dvornika i "Piece of my heart" Janis Joplin, natjeravši članove žirija da se naježe.

-Uz tebe tonci ostaju bez posla! Šta će nam mikrofoni i razglas kad ovakav vokal raznese, komentirala je Remi Petrin nastup na audiciji, dok je Tony Cetinski mogao samo nadodati kako je iznenađen distorzijom u Petrinom glasu, što ni Indira ne može napraviti, javlja RTL.

Za one koji je još nisu uspjeli čuti i vidjeti, Petra je svih svojih 29 godina provela u Poreču. Diplomirala je Menadžment u Opatiji, a pjeva otkad zna za sebe. Povjerila nam je da joj je ljubav prema glazbi svojim melodičnim zviždanjem usadio njen nono, kojeg je jako voljela slušati.

Glazbom se profesionalno bavi od 19. godine, nastupajući za hotelske tvrtke, na festivalima, vjenčanjima i raznim drugim eventima. Pjeva i svira gitaru i udaraljke, a kalendar nastupa joj je vrlo dobro popunjen, otkrila nam je.

Petra je do sada pjevala u više bendova. Od 2007. do 2011. godine bio je to Blue Jeans The Band, nakon čega su uslijedile akustične varijante nastupa s Robertom Vnukom i u Kashmir acoustic duetu. Uslijedili su The Legend show na koreografiju Martine Kolege, pa Cabaret show u kojem je igrala uloge Tine Turner, Cher i Lize Minelli (koreografiju potpisuje Ivana Domazet).

Svirala je i u Led Zeppelin cover bandu Catrocks, Klapi Parentine iz Poreča pod vodstvom Marka Ritoše, a prošle zime s Funbox Bandom. Njen aktualni projekt je Acoustic Fever Trio s gitaristima Aleksandarom Lukićem (Bale) i Alenom Spadom (Pula), a surađuje i s cover rock bandom Jetmoon iz Rovinja.

Nikad do sada nije sudjelovala u showu poput Zvijezda, osim na ESDU-ovom natjecanju (prvo mjesto u duetu sa Gordanom Gregurovićem) te u glavnoj ulozi (također uz Gordana Gregurovića) u prvom istarskom mjuziklu "W la Giostra".

Na show Zvijezde se prijavila, kaže, jer je poželjela iskušati nešto novo, proširiti glazbeno iskustvo, dobro se zabaviti, upoznati neke nove ljude i eventualno ostvariti kakvu novu suradnju na glazbenom polju.

U budućnosti će se nastaviti baviti glazbom na jednaki način kao do sada. U suradnji s Danijelom Damjanovićem i grupom Puls, u kojoj trenutno pjeva, kreće snimati novu pjesmu (prije dvije godine snimili su pjesmu "Riječi"). (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4