Početna
Subota, 26.Svibnja 2018 (12:20:15) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

U Zelenoj laguni održano Županijsko prvenstvo u ritmičko-sportskoj gimnastici

Sport, 17.05.2017. (13:07)

KRSG Poreč je bio organizator u nedjelju održanog Županijskog prvenstva u ritmičkoj gimnastici, ujedno i kvalifikacijskog prvenstva Regije zapad za Završnicu kupa Hrvatske u B programu. U dvorani Intersport centar u Zelenoj laguni natjecale su se ritmičarke iz tri istarska kluba, KŠRG Gazela iz Pule, KRSG Galatea iz Funtane i KRSG Poreč iz Poreča.

Porečanke su odnijele pobjede u dvije kategorije skupnih vježbi: U kategoriji “mini” 1. mjesto osvojila je grupa Poreč 1 (Brčić Ana, Lara Cramer, Lea Jugovac, Ava Kanceljak, Mia Tubaković), 3. mjesto grupa Poreč 2 (Čugalj Marie Lou, Gaćina Aurora, Petretti Chiara i Poropat Julija) i 4. mjesto grupa Poreč 3 (Čorić Tena, Drača Nikol, Jakus Gita i Paškvalić Tea).

U kategoriji mlađih kadetkinja 1. mjesto osvojila je porečka grupa koju čine Bažon Lana, Lukšić Lucija, Sladonja Nina i Weise  Zara.

U drugom djelu natjecanja nastupile su individualke i osvojile ukupno  7 medalja. U kategoriji mlađih kadetkinja 1. mjesto je osvojila Gresa Ramadani, 2. mjesto Jelena Kraljević i 3. mjesto Pia Kovačić. U kategoriji kadetkinja Nikol Ivetić je osvojila 1. mjesto, Ana Cvitković 2. mjesto, te Ivana Kraljević 5. mjesto. U kategoriji juniorki 1. mjesto je osvojila Nola Božić, a 4. mjesto Emily Knapić, dok je u kategoriji seniorki 1. mjesto osvojila Lara Knapić.

Porečke djevojčice predvodile su trenerice Jana Oplanić, Natalija Tvrtković i Sanja Kepčija, a u pauzi su predstavile i djevojčice iz škole ritmike pod stručnim vodstvom magistre kineziologije Ane Žiković i Giulie Moreale.

Gimnastičarke će i dalje nastaviti sa intenzivnim pripremama jer ih već 3. lipnja 2017. očekuje Završnica kupa Hrvatske u Šibeniku. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda