Početna
Nedjelja, 21.Srpnja 2019 (03:00:37) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Dan obitelji na biciklu sa DND-om

Poreština, 10.05.2017. (17:00)

Društvo Naša djeca Poreč poziva djecu i roditelje na tradicionalno druženje, obiteljsku biciklijadu i zabavu u povodu Dana obitelji. Mjesto susreta u nedjelju, 14. svibnja u 16 sati bit će Gradsko kupalište kraj akvagana, a valja doći biciklom i sa sobom od kuće ponijeti dobru volju. Biciklijada sevozi od kupališta do Ski lifta u Zelenoj laguni.

DND nakon bicikliranja priprema piknik okrjepu u prirodi, uz zabavne igre za čitavu obitelj. Ove će godine posebno biti nagrađene obitelji koje u biciklijadu i zabavu uključe noniće.

-Međunarodni dan obitelji obilježavamo kako bismo jasno pokazali koliko nam je osobno obitelj važna i upozorili zajednicu da treba pomagati obitelji kao svoj temelj, kažu u porečkom DND-u.

Dan obitelji ustanovila je Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1993. godine, a svake godine UNICEF predlaže i temu za taj dan, ovisno o globalnim izazovima. Ove je godine tema uloga obitelji u ranom i cjeloživotnom učenju za održivi razvoj radi osiguravanja vlastite dobrobiti.Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium