Početna
Utorak, 21.Siječnja 2020 (17:31:34) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Legendarna Opelova 24 sata

Dan obitelji na biciklu sa DND-om

Poreština, 10.05.2017. (17:00)

Društvo Naša djeca Poreč poziva djecu i roditelje na tradicionalno druženje, obiteljsku biciklijadu i zabavu u povodu Dana obitelji. Mjesto susreta u nedjelju, 14. svibnja u 16 sati bit će Gradsko kupalište kraj akvagana, a valja doći biciklom i sa sobom od kuće ponijeti dobru volju. Biciklijada sevozi od kupališta do Ski lifta u Zelenoj laguni.

DND nakon bicikliranja priprema piknik okrjepu u prirodi, uz zabavne igre za čitavu obitelj. Ove će godine posebno biti nagrađene obitelji koje u biciklijadu i zabavu uključe noniće.

-Međunarodni dan obitelji obilježavamo kako bismo jasno pokazali koliko nam je osobno obitelj važna i upozorili zajednicu da treba pomagati obitelji kao svoj temelj, kažu u porečkom DND-u.

Dan obitelji ustanovila je Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1993. godine, a svake godine UNICEF predlaže i temu za taj dan, ovisno o globalnim izazovima. Ove je godine tema uloga obitelji u ranom i cjeloživotnom učenju za održivi razvoj radi osiguravanja vlastite dobrobiti.Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nova Corolla Hybrid
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6