Mob:
Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (05:13:09) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Željko Kukurin Globusov Menadžer tjedna

Hrvatska, 21.04.2017. (16:58)
(Izvor:Glas Istre)Link
Željko Kukurin (N. LAZAREVIĆ)
Željko Kukurin (N. LAZAREVIĆ)

Akcijom kojom djeci manje imućnih obitelji otvara mogućnost ljetovanja na Jadranu, Valamar se svrstao među kompanije kojima je važan suživot sa zajednicom, poručuje redakcija Globusa u svom najnovijem broju, dodijelivši titulu "Menadžer tjedna" Željku Kukurinu, predsjedniku Uprave porečke Valamar Riviere. Riječ je, naime, o natječaju Tisuću dana na Jadranu, koji je ove godine otvoren do 23. travnja, a kojim je Valamar u protekle tri godine otvorio vrata svojih objekata i omogućio besplatno ljetovanje za tisuću djece iz cijele Hrvatske, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, sa zdravstvenim i drugim poteškoćama.

Darivali su zajednici i potrebitima tri tisuće besplatnih noćenja s pansionom, navodi Globus, ističući društveno odgovorno poslovanje kompanije koja kao lider može nametati trendove.

Kukurin, prvi čovjek jedne od vodećih turističkih kompanija u zemlji, stoji i iza uspješnog poslovanja. Tako Globus navodi lani ostvarenih 5,14 milijuna noćenja, s popunjenošću od 34 posto i prosječnim dnevnim prihodom po smještajnoj jedinici od 516 kuna, uz 18 posto veće ukupne prihode i dvostruko veću dobit kompanije u odnosu na godinu prije.

Lani su prihodovali 1,58 milijardi, uz neto dobit od 342,3 milijuna kuna. Planirana ovogodišnja ulaganja, pak, dosežu 873 milijuna kuna, od čega više od pola milijarde ide za izgradnju dva luksuzna ljetovališta u Rapcu koja su pred otvaranjem, uz 188 milijuna investiranih u kampove. (D. P.)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Sabina travel - Poreč
Mirtex International d.o.o.
HAK Auto-klub Poreč