Početna
Subota, 26.Svibnja 2018 (12:13:50) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Croatia Match Cup: Željko Joksimović 25. svibnja pjeva pod zvijezdama u Peškeri

Zanimljivosti, 21.04.2017. (13:35)
Željko Joksimović
Željko Joksimović

Uz šum valova i jedinstveni pogled na starogradsku jezgru, svoj će koncert u četvrtak, 25. svibnja u porečkoj uvali Peškera održati Željko Joksimović, doznajemo. Koncert je najavljen uz Croatia Match Cup u sklopu kojeg se održava i elitno jedriličarsko natjecanje World Match Racing Tour na kojem će nastupiti i naši zlatni olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić.

Neponovljiva atmosfera ovog jedinstvenog ambijenta udahnut će sasvim novi život legendarnim Željkovim hitovima kao što su Lane moje, Nije ljubav stvar ili Ima nešto u tom što me nećeš, a svi oni koji se zbog nje odluče doći u Poreč, u njemu će zasigurno ostati do nedjelje, jer od 25. do 28. svibnja u Poreču posjetitelje očekuju neizvjesna nadmetanja jedriličarske Formule 1 koju će biti moguće pratiti s obale Peškere. Tu su i cjelodnevna ponuda najboljih hrvatskih vinara, ukusni fusion zalogaji gastronomskih posebnosti naših regija, extreme park, Festival vjetra za najmlađe te svakodnevni večernji koncerti najpopularnijih domaćih izvođača. Posebno slavlje priprema se ukoliko se naši jedriličari plasiraju u daljnje natjecanje te tako dobre priliku osvojiti nagradu od milijun američkih dolara.

Zlatnim olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić po prvi će se puta natjecati na regati World Match Racing Toura uz potporu članova tima (Mihovil Fantela, Rajko Kujundžić i Patrik Damijan) te domaću publiku koja će spektakularne dvoboje luksuznih katamarana gledati na udaljenosti od svega stotinjak metara. Oni će u elitnoj klasi M32 pokušati izboriti ulazak u finale i time još jednom ući u sportsku povijest. Zajedno uz Volvo Ocean Race i America's Cup, svjetska jedriličarska organizacija kategorizirala je WMRT kao Special Event, čime regata u Poreču postaje dio jednog od prestižnih svjetskih jedriličarskih spektakala.

Organizatori Croatia Match Cupa Poreč 2017 su agencija fakat. i DMC Scandinavian Tours. Dolazak ovog prestižnog natjecanja u Hrvatsku bio je moguć zahvaljujući generalnom sponzorstvu Valamar Riviere, ali i otvorenost za suradnju Grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča. (PR/dp)

Fotografije

Katamaran 3 M32
Katamaran 3 M32
Hrvatska momčad
Hrvatska momčad
Poreč akvatorij


Mobilna verzija članka

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Mirtex International d.o.o.
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi