Početna
Četvrtak, 24.Svibnja 2018 (19:46:50) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Krasica: U teškoj prometnoj nesreći poginuo muškarac

Crna kronika, 21.04.2017. (08:46)
(Izvor:Glas Istre)Link
(M. SARDELIN)
(M. SARDELIN)

U četvrtak oko 23.25 sati u teškoj je prometnoj nesreći na cesti od Ponte Portona prema Krasici poginuo vozač teretnog automobila Hyundai pulskih oznaka.

Do nesreće je, po svemu sudeći došlo kad je sredovječni vozač iz okolice Buja, upravljajući vozilom iz smjera Ponte Portona prema Krasici izgubio nadzor nad upravljačem. Pri izlasku iz desnog zavoja je preko suprotnog kolničkog traka sletio van ceste i udario u stijene, da bi se potom odbio natrag na kolnik i prevrnuo na desni bok. Vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Bujska policija je po dojavi zatvorila trasu ceste od Buja do Ponte Portona, a promet se odvijao sporednim pravcima. Pored policije na mjestu događaja su bili i umaški vatrogasci s tri vozila i četiri vatrogasca te hitna medicinska pomoć. Iz pulskog Općinskog državnog odvjetništva je zbog očevida stigao Vlado Šćur.

Mjesto nesreće se nalazi na pola puta između mjesta Bijele zemlje i Ponte Portona. Cesta nema osvjetljenje, ali obiluje zavojima. Vozač se kretao uzbrdo u smjeru Krasice. Više detalja o nesreći nakon policijskog očevida. (Napisao i snimio M. SARDELIN)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Mirtex International d.o.o.
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi