Početna
Četvrtak, 24.Svibnja 2018 (19:47:21) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Rezultati 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila

Istra, 20.04.2017. (11:10)

Policijski službenici dijelm Hrvatske jučer su (od 6 sati ujutro 18. travnja do 6 sati ujutro 19. travnja) na 53 lokacije u Istri proveli pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila u prometu. 28 lokacija izabrala je policija prema statističkim podacima o prometnim nesrećama čiji je uzrok nepropisna ili neprilagođena brzina vožnje, dok su preostalih 25 lokacija predložili sami građani.

Provjereno je ukupno 147 vozila i utvrđeno 106 prekršaja, od kojih 52 prekoračenja brzine. Najveća izmjerena brzina iznosila je 131 km/h na mjestu gdje je ograničenje na 80 km/h.

Za vrijeme trajanja prometne akcije na području Policijske uprave istarske dogodile su se četiri prometne nesreće, od kojih jedna zbog neprilagođene brzine. Jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Budući je nepropisna brzina, uz alkohol, jedan od osnovnih uzroka najtežih prometnih nesreća, policija podsjeća vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja te da vožnju prilagode stanju i uvjetima na cesti. (PUI/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4