Mob:
Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (05:17:08) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Rezultati 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila

Istra, 20.04.2017. (11:10)

Policijski službenici dijelm Hrvatske jučer su (od 6 sati ujutro 18. travnja do 6 sati ujutro 19. travnja) na 53 lokacije u Istri proveli pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila u prometu. 28 lokacija izabrala je policija prema statističkim podacima o prometnim nesrećama čiji je uzrok nepropisna ili neprilagođena brzina vožnje, dok su preostalih 25 lokacija predložili sami građani.

Provjereno je ukupno 147 vozila i utvrđeno 106 prekršaja, od kojih 52 prekoračenja brzine. Najveća izmjerena brzina iznosila je 131 km/h na mjestu gdje je ograničenje na 80 km/h.

Za vrijeme trajanja prometne akcije na području Policijske uprave istarske dogodile su se četiri prometne nesreće, od kojih jedna zbog neprilagođene brzine. Jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Budući je nepropisna brzina, uz alkohol, jedan od osnovnih uzroka najtežih prometnih nesreća, policija podsjeća vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja te da vožnju prilagode stanju i uvjetima na cesti. (PUI/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Mirtex International d.o.o.
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
HAK Auto-klub Poreč