Mob:
Početna
Petak, 20.Listopada 2017 (18:01:09) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
CROFISH - međunarodni ribarski sajam Poreč, dvorana Žatika - 26.-28.10.2017.
Poreč DOX #7 - 6. - 11.2017.

Potpore turističkim manifestacijama na području Istarske županije

Istra, 19.04.2017. (19:14)

Na Javni poziv Upravnog odjela za turizam Istarske županije za poticanje turističkih manifestacija u 2017. godini stiglo je 56 prijava jedinica lokalne samouprave, turističkih zajednica, javnih ustanova, privatnih poduzetnika i obrtnika koji organiziraju manifestacije.

Osim manifestacija usklađenih sa ciljevima programa (postizanje ravnomjernog turističkog razvoja Istre, razvoj cjelogodišnjeg turizma tj. pružanje turističke ponude tijekom cijele godine u skladu s brandovima na razini pojedinih destinacija), odabrane su manifestacije koje se održavaju u turistički manje razvijenim područjima, na području više mjesta, općina, gradova ili na području čitave Istre.

Kako bi organizatore motivirali na podizanje razine kvalitete manifestacija u Istri, Upravni odjel za turizam je u 2016. godini proveo i niz edukacija, savjetovanja i istraživanje o gourmet manifestacijama, te je u Program poticanja manifestacija kao prihvatljive troškove predvidio one koji podižu razinu manifestacija tj. daju joj dodatnu vrijednost kroz uređenje i estetiku, program i sadržaj, edukaciju i evaluaciju manifestacije. kažu u TZIŽ. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Sabina travel - Poreč
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda