Mob:
Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (05:16:38) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Potraga za vozačem koji je izazvao prometnu nesreću

Crna kronika, 20.03.2017. (18:50)

U prometnoj nesreći 18. ožujka oko 15.50 sati kod mjesta Sveti Petar u Šumi teško je ozlijeđen 49-godišnji češki državljanin.

Nesreću je Izazvao nepoznati vozač za volanom nepoznatog automobila krećući se kolnikom županijske ceste 5075 iz smjera Svetog Petra u Šumi prema Tinjanu. Na ravnome dijelu ceste započeo je obilaziti skupinu biciklista, čime je vozača vozila koje je naišlo iz suprotnog smjera prisilio na naglo kočenje. Nepoznati je vozač bočnim dijelom vozila udario u bicikl 49-godišnjeg češkog državljanina koji je zbog zadobivenih teških ozljeda prevezen u riječku bolnicu.

Nepoznati se vozač, nakon što je izazvao nesreću, udaljio s mjesta događaja bez da je o njemu izvijestio policiju ili s oštećenim razmijenio podatke. Policijski službenici tragaju za njime i vozilom koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći te pozivaju građane koji su događaju svjedočili ili o njemu imaju bila kakva korisna saznanja da se jave u Policijsku postaju Pazin na brojeve telefona 192 ili 052/538 139 ili putem e-maila pp.pazin@mup.hr. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Mirtex International d.o.o.
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata