Početna
Subota, 26.Svibnja 2018 (12:19:41) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Lino Červar: Došao sam doma, hvala svima

Sport, 18.03.2017. (15:45)
(Izvor:Sport arena portal)Link
Lino Červar (Foto:  Steindy, Wikimedia Commons)
Lino Červar (Foto: Steindy, Wikimedia Commons)

Lino Červar vratio se na mjesto izbornika rukometne reprezentacije Hrvatske pred kojom su, kako je rekao, težak put i puno rada. Službenoj je imenovan za novog izbornika na konferenciji za novinare na kojoj ga je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac predstavio.

-Lino Červar je novi izbornik. Potpisao je ugovor na godinu dana. Zadovoljni smo njegovim trenerskim i ljudskim kvalitetama. Unijet će novi vjetar u reprezentaciju i dobro surađivati sa svima, rekao je Grahovac, pa riječ prepustio novom izborniku.

-Došao sam doma, što da drugo kažem? Život trenera s kovčegom u ruci je putovanje. Za nekoga drugoga to je dugo putovanje, za nekoga, nažalost, kratko. Moje putovanje traje 40 godina, od toga 20 po inozemstvu. Dođe trenutak kada se čovjek zaželi svoje kuće i obitelji. Rastanci su uvijek teški, ali kad dođeš kući ipak je lakše, jer su okružen ljudima koji te vole, rekao je Červar i nastavio:

-Želim zahvaliti Makedoniji. Bio sam tamo sedam godina. Poštovali su me i dočekali raširenih ruku. Htio bih zahvaliti i svojim bivšim igračima Goluži i Babiću te njihovim stožerima za uspjehe koje su postigli. Hvala rukometnom savezu jer bez igrača ne bih ni ja bio ovdje. Njima dužno poštovanje. Hvala i Gopcu koji me pratio od početka, rekao je novi-stari izbornik Hrvatske, osvrnuvši se i na ciljeve na Europskom prvenstvu.

-Moj je cilj da se borimo za vrh europskog rukometa. Naravno da bih najradije što sjajniju medalju, ali volio bih čuti i svoje igrače, da vidimo što oni misle. Pred nama je puno rada, žrtvovanja, posvećenosti, predanosti, rekao je Červar koji još mora riješiti situaciju s Metalurgom.

-Večeras putujem u Skoplje. Sastanak sa ljudima iz kluba dogovoren je za sutra i tad ćemo vidjeti kako će sve ispasti. Može se dogoditi da odmah raskinemo suradnju ili da iduća dva mjeseca odradim do kraja, zaključio je Červar.Mobilna verzija članka

Oglasi

Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Mirtex International d.o.o.