Početna
Subota, 30.Svibnja 2020 (15:57:24) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Odbojka: Porečanke rutinski protiv Rockwoola - 3:0 (25:20,25:20,25:21)

Sport, 16.03.2017. (17:22)
Arhiva
Arhiva

Odbojkašice Poreča odradile su rutinski i drugi istarski derbi protiv Rockwoola ne dozvolivši gošćama iz Rovinja da dobiju niti jedan set. Igrale su koliko je trebalo za pobjedu i prva dva seta dobile sa sigurnih 25:20. U trećem su uglavnom vodile gošće, ali nisu svoju prednost nisu uspjele održati do kraja, pa su Porečanke slavile sa 3:0.

Ćorić se uspješno vratila na teren i odigrala prvu utakmicu nakon mjesec i pol bolovanja (sjetimo se, posljednji put je nastupila protiv Mladosti). Dok je u prvoj utakmici protiv Rockwoola u Rovinju povremeno ulazila u igru, Todorović je u Velom Joži odigrala prvu cijelu utakmicu.

-Ozljede nisu do kraja zaliječene, ali se djevojke vraćaju u formu. Pobjedom protiv Rockwoola teoretski su osigurale šesto mjesto, jer im i u slučaju gubitka oba meča sa 3:0 ostaje set prednosti pred Vukovarom, čak i ako Slavonke obje utakmice pobijede maksimalnim rezultatom. Treba nam još jedan bod da budemo sigurni u peto mjesto, a to ćemo imati priliku ostvariti ove subote u Novoj Gradišci, ili tjedan dana kasnije kod kuće protiv Vukovara, rekao nam je pomoćni trener Zoran Jendrašić zaključivši kako je Play off osiguran. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno